28 nov. 2012

Ekeroths sajt Avpixlat, osmaklighetens och rasismens högborg.

Lika barn leka bäst! Avpixlats sponsor!
Nu har Sverigedemokraternas inofficiella rasistsajt Avpixlat gjort det igen! Hängt ut ett brottsoffer utan att dölja offrets identitet. Man publicerade ett videoklipp där en ung, berusad kvinna förnedras sexuellt av flera män med förmodad invandrarbakgrund.

Det enda sajten var ute efter var att återigen försöka svartmåla invandrare som de stora brottslingarna. Och det gör man utan att visa den minsta hänsyn till den unga kvinnan. För Avpixlat och dess nätpöbel tycks inte sky några medel i sitt hatiska korståg mot invandrare.

Värre är att SD:s partiledare tidigare i en intervju med Sydsvenskan sagt att Avpixlat tillhör den sunda delen av den Sverigedemokratiska rörelsen?

– Ja. Många av våra väljare anser att man uttrycker sanningar där som andra medier inte gör, och det tycker jag är väldigt bra, sa Jimmie Åkesson till Sydsvenskan.

Åkesson och Avpixlats tolkning av sanningar är ju att de tolkar den på sitt egna lilla vis, där man inte drar sig för att sprida fördomar, lögner, främlingsfientlighet och rasism.

Nu har visserligen Åkesson fördömt Avpixlats tilltag. Men detta är väl en lika stor ”sanning” som Åkessons tal om nolltolerans. Med andra ord inte sant!

För Avpixlat är ju Kent Ekeroths skötebarn då han lånar ut sitt bankkontonummer till just Avpixlat. Då enligt hans egen förklaring att ingen på grund av hot vågade använda sitt eget bankontonummer.
– Han såg det som ett slag för yttrandefriheten, säger SD:s pressansvarige Martin Kinnunen.

Kan aldrig tänka mig att det i yttrandefrihetens namn ingår att hänga ut ett brottsoffer utan dennes medgivande eller att fälla främlingsfientliga, rasistiska eller sexuellt nedsättande kommentarer som det frekvent görs på sajten Avpixlat.