29 nov. 2012

Sverigedemokraterna är oförbätterliga rasister!

En bekymrad Åkesson och en än nu mer bekymrad Isovaara. Sverigedemokraterna och dess politiska företrädare tycks ha en oförbätterlig förmåga att rada upp skandal på skandal.

Sist i raden är SD:s riksdagsledamot Lars Isovaara som gjort klart rasistiska tillmälen mot en vakt. Och dessutom en vakt i riksdagen.

Isovaara spottade och gjorde grisljud mot en vakt med utländsk bakgrund och sagt att ”såna som dig vill jag inte ha att göra med.” Han ska också ha sagt till vakten, ”kom inte nära mig" och "jag orkar inte med det här invandrarsamhället".

Till saken hör också att Isovaara skall ha varit högst onykter. Enligt honom själv då. Det är bland annat det han hävdar till sitt försvar.

Känns mönstret igen? Järngänget, Almqvist, Ekeroth och Westling skyllde ju också på att de var ”lite” berusade och vissa opassande ord undslapp sig dem. 

Nej gott folk, det är bara att inse! Sverigedemokraterna är notoriskt främlingsfientliga och drar sig inte för att använda rasistiska tillmälen när det ges tillfälle. Tycks vara så att inte alla Sverigedemokrater har hörsammat Åkessons tal om nolltolerans mot rasism. Men det var väll ingen som förväntat sig att så skulle ske.

Men det mest makabra i hela händelsen runt Isovaara är ändå att han bland annat skyller sin rasistiska förolämpning mot vakten på att han påstår sig ha blivit rånad på sin väska!? Av två män som hjälpte honom upp då han i fyllan trillat ur sin rullstol på riksbron i Stockholm. Enligt Isovaara så skall männen ha varit misstänkt lika invandrare!? Isovaara anmälde för polisen att han utsatts för grov stöld?

Väskan skall nu ha blivit funnen på den krog som Isovaara tidigare under kvällen besökte. Den var med andra ord inte stulen! Men som den ”gode” Sverigedemokrat han är Isovaara, så låg det väl i sakens natur att misstänkliggöra invandrare i vanlig ordning. Skylla sina egna fadäser på andra är ju i sammanhanget inte särskilt snyggt. Vissa ledande Sverigedemokrater kanske skulle hålla sig borta från spriten. För har man ett tämligen grumlat omdöme från början så inte gör det ju saken bättre när ruset också läggs på detta.

Nej SD är inget annat än ett parti fyllt av fullfjädrade rasister och andra obskyra individer. Så detta är inte den sista skandalösa händelsen från detta parti och dess företrädare. 

Också lite dubbelmoral från herrar Isovaara och Ekeroth: EXPO. Misstänkt SD:are motionerar om högre straff!?