25 nov. 2012

Rasisterna ska in i frysboxen!

SD på rätt plats!


Expressens eminente reporter Niklas Orrenius skriver under rubriken "Skandalen kommer att förfölja SD" bland annat så här i dagens avisa:För problemet är att Sverige­demokraterna - trots alla ansträngningar att betraktas som rumsrent - inte är tillräckligt uppstädat för att klara en nolltolerans. Rasism och extremism frodas inom SD. Och partitoppen har fortfarande en helt annan uppfattning om vad som är acceptabelt än ledningen för andra partier.”

Helt klart är att om partiledare Åkessons vision om nolltolerans gentemot rasism skulle följas stenhårt så skulle han bli den siste mannen kvar i SD. För både herr Åkessons partikollegor och partiets sympatisörer är ju att anses som rasister. Hela det Sverigedemokratiska partiet bygger ju i grunden på ett missnöje med invandrare och invandringspolitiken. Och detta missnöje tar sig ju uttryck i ren rasism och inget annat. SD är ett mycket tydligt enfrågeparti, även om de säger sig icke vara det. För när det kommer till övriga politiska frågor så löper det ständigt en röd tråd av främlingsfientlighet och rasism genom dessa frågor också.

Vidare skriver Orrenius:

Problemet för SD är att partiet är politiskt isolerat. Varken de rödgröna eller alliansen ville samarbeta med partiet ens före den senaste skandalen. Nu har SD-topparnas drömmar om att bli insläppta i den politiska värmen blivit än mer avlägsna.”

Bara för SD och inse, de kommer aldrig att bli insläppta i den politiska värmen. De står fortfarande och stampar i den kalla farstun och bankar på dörren som en enveten dörrknackande försäljare. En försäljare vars enda vara att försöka sälja är, fördomar, främlingsfientlighet kryddat med en stor portion nationalistiskt svammel inslaget i ett smutsbrunt fascistisk o nazistiskt omslag från 1930-talet.

Nej, skicka Sverigedemokraterna tillbaks till frysboxen igen, lås väl och släng nyckeln. 

SvD  GP 
LT