4 dec. 2012

Åkessons inre fienden! Närmare än han tror!Aftonbladets alltid så utmärkta inrikespolitiske kommentator, Lena Melin, skriver i dagens tidning att den Sverigedemokratiske partiledaren Jimmie Åkesson borde fundera vilka som är hans fiender.

”Om jag var Jimmie Åkesson skulle jag fundera över varför det plötsligt dyker upp bilder på SD-ledningen i situationer som beskrivs som komprometter­ande. Sedan skulle jag grunna på vilka som ligger bakom bildsläppen. Om jag var han, eller någon annan i SD-ledningen, skulle jag ägna ganska mycket tankemöda åt att förstå varför bilden och filmen dyker upp nu. Och vilka som ligger bakom mediesläppen. Där har Jimmie Åkesson sina fiender. De som tycker att hans ryggrad blivit för mjuk, de som vill tillbaka till ­rötterna.”, skriver Lena Melin.

Slutpixlat har genom noggrant och gediget journalistiskt arbete utför av vår flygande reporter Curt Latinosson nu funnit de som läcker filmer och bilder på framträdande SD män. Och svaret var egentligen inte så överraskande med tanke var det kom ifrån.

Det är skandalsajten Avpixlat som ligger bakom allt. Sajten som är SD pöbelns heliga organ vad kommer till främlingsfientlighet och ren och oblyg rasism. Det är naturligtvis de på denna sajt som bland annat anser att Åkesson tal om nolltolerans mot rasism är ett alldeles för stort steg att gå. De är naturligtvis rädda för att Åkesson håller på att bli alldeles för politisk korrekt. Och det är ju något SD pöbeln avskyr som pesten. Inte då konstigt att man vill underminera Åkessons ställning i partiet.

Som Lena Melin skriver, så vill SD pöbeln att Åkesson återvänder till rötterna. Med andra ord slut på allt politiskt korrekt beteende och tillbaks till ruta ett igen. Eller ska vi säga främlingsfientlighetens och rasismens förlovade sandlåde retorik.

För det är ju ändå så att vem som än leder Sverigedemokraterna så går aldrig de smutsbruna ränderna ur dem. Oavsett allt tal om nolltolerans mot rasism. Att som Åkesson försöka att vara politiskt korrekt går definitivt inte hem hos SD:s stålhätteförsedda fotfolk.

-Ingen PK-maffia i vår sandlåda inte, och inga invandrare i vårt land, vrålar de unisont i kör på skandalsajten Avpixlat, samtidigt som de gräver sig allt djupare ned i hatets och intoleransens djupa dynghål.

Dags att avväpna och stänga kakgapet på SD pöbeln i skandalsajten Avpixlats sandlåda och låsa locket för gott.

SD slynglarnas leker i skandalsajten Avpixlats sandlåda!


Curt Latinosson för Slutpixlat