5 dec. 2012

Heder åt den mannen!Lyssnarna har fått rösta och sagt sitt. Åtta vintervärdar är nu redo att få berätta sina historier i "Vinter i P1", den mörka årstidens motsvarighet till "Sommar", skriver aftonbladet idag.

Och en av värdarna är komikern Soran Ismail. Mannen som inte lät sig provoceras av de tre ledande SD politikernas rasistiska påhopp. Med ett stoiskt lugn lät han bland annat SD;s riksrasist nummer ett Erik Almqvist slänga ur sig det ena kränkande uttalandet efter det andra. Det är så man ska behandla SD packet.  Inte låta sig provoceras av deras fula påhopp. För man vet ju inte när de behagar att drämma ett järnrör i huvudet på någon. Förmodligen bakifrån också då de är av naturen fega.

Soran Ismail. En svensk som alla andra!

Nej som sagt all heder åt Soran Ismail, och all oheder åt SD packets uppträdande.

SD pöbel slår sig nu säkert också för bröstet när SCB;s stora partisympatiundersökning visar att de marginellt ökat. Dock så är ju denna undersökning också gjord innan järnrörsgänget slog till. Vilket en del ur SD pöbeln inte tycks förstå. Säger som lena Melin i Aftonbladet. "SD ska nog inte korka upp champagnen än!" Helt riktigt med tanke på att de har så svårt med spriten.


AB1  AB2 AB3 SvD SvD SvD GP GP SR SR SR Skånskan
AB4