11 feb. 2013

MOTGÅNG FÖR SD OCH DESS NÄTPÖBEL!I en undersökning från SVT Nyheter och Sifos så är den svenska allmänheten betydligt positivare till invandring.


Spiken i kistan för SD!

För nio år sedan ansåg 55 procent att Sverige tagit emot invandrare i alltför stor omfattning. I dag är den andelen 37 procent.


Och detta trots det omfattande näthatet mot den svenska invandringspolitiken och invandrare från Sverigedemokraterna och bland annat dess nätpöbel på Avpxlats sajt.


Man kan undra vad Sverigedemokraterna och dess ledare Jimmie Åkesson tycker om detta? Uppenbart är att detta är siffror de inte vill se.


Och i vanlig SD anda så anser de nu att denna undersökning är ett falsarium från som de brukar säga, PK-maffian. Då för att ytterligare skärma sig från den verklighet som är så uppenbar för normala svenskar. Sverigedemokraterna lever ju i sin egenskapade bubbla av lögner och osanningar där alla försök att påpeka detta från annat håll anses som Sverige fientligt.


Men nu är ju verkligheten en helt annan, och att svenskarnas ändrade attityd till invandrare tyder helt klart på att det finns intelligenta människor därute som anser att invandringen har klart tydliga positiva verkningar på det svenska samhället i form av en ökad mångkultur som både berikar och utvecklar Sverige.


I detta verklighetens perspektiv så torde nu också en och annan individ som står på gränsen till rasism inse att det Sverigedemokraterna säger och gör enbart är av ondo för Sverige. Något som borde ge herr Åkesson och hans gelikar kalla kårar. Och det med rätta då en invandringsfientlig attityd ur ett historiskt perspektiv alltid har slutat i kaos för de länder som valt att isolera sig från omvärldens utveckling. Bara att se på hur det gick för nazityskland.


Denna undersökning påvisar inte enbart att svenskarnas attityd till invandringen förändrats utan är förhoppningsvis också ytterligare en spik i den Sverigedemokratiska rasistiska kistan.


Karl-Johan Johansson-Svensk Chefredaktör för Slutpixlat

SVT  GP SR