12 feb. 2013

SALT I SÅREN!I dagens Aftonbladet ondgör sig åter herrar Åkesson och Söder från Sverigedemokraterna över den svenska invandringspolitiken. Då genom att inbjuda migrationsminister Tobias Billström till SD.

Herr Åkesson och Söder tycker uppenbarligen att Billström på ett ypperligt sätt för deras talan i invandrings och integrationsfrågor.

Vad de bägge herrarna nu genom sin debatt artikel försöker göra är att strö salt i såren hos den uppenbarligen redan infekterade invandringsdebatten hos Moderaterna.

För om det är något parti i den svenska riksdagen som i vissa frågor ligger SD nära så är det just Moderaterna. Så det är inte underligt att Sverigedemokraterna nu ser sin chans att skaffa sig billiga poäng på ett annat partis uppenbarligen kluvna inställning i invandrings och integrationsfrågor.

I debattartikeln hävdar herrar Åkesson och Söder att de vill verka för en ansvarsfull invandringspolitik. Detta är naturligtvis rent nonsens tal. För enligt SD så går en ansvarsfull invandringspolitik ut på att ondgöra sig över invandrarna genom att smutskasta de invandrare som redan finns här. Och då använder man sig av sin inofficiella hatsajt Avpixlat och dess härförare Mats Dagerlind som genom sina debatt inlägg och krönikor på sajten Avpixlat hetsar fotfolket (pöbeln) till ytterst alvarliga påhopp på icke enbart invandrare men även de som är kritiska mot SD och inte har samma morbida och verklighetsfrämmande åsikter som dem själva.

Vad Sverigedemokraterna i slutändan vill uppnå vad kommer till svensk invandringspolitik är naturligtvis att stoppa all invandring, vare sig det rör sig om skyddsbehövande flyktingar eller vanlig arbetskraft invandring. Sverigedemokraternas mål är ju uppenbart att isolera Sverige från omvärlden och bli av med för dem den så förhatliga mångkulturen. Då enbart för att de skall kunna leva i sin drömvärld om det perfekta folkhemmet. Något som naturligtvis aldrig kommer att bli verklighet då svenskarna är betydligt mer intelligenta och öppna för omvärldens influenser än vad Sverigedemokraterna och dess anhang någonsin kommer att förstå.

Mångkulturen är här för att stanna och genom sin debattartikel från herrar Åkesson och Söder idag så visar de ju återigen vilket erbarmligt enfrågeparti Sverigedemokraterna är.

Raffina Wall för Slutpixlat