19 mars 2013

Mats Dagerlind, the evil has landed!

Twittrar du ut ett rasistiskt budskap där du nedvärderar andra människor så är det inte alls så farligt.

Inte enligt Twittraren själv, riksrasisten Mats Dagerlind som hävdar att det han skriver på Twitter är mest blajsnack.

Jag tar inte Twitter på något större allvar och det verkar inte så många andra heller göra att döma av hur mycket dumheter som skrivs där”, säger Dagerlind.

Det är ju som bekant inte enbart på Twitter herr Dagerlind ägnar sig år blajsnack. Det mesta av hans artiklar i Avpixlat och i SD-kuriren är också blajsnack. Med andra ord ren rasism.

Så vi kan nu konstatera att blajsnack är ett nytt ord för rasism.

Det är ju inte bara Dagerlind som ägnar sig åt blajsnack. Även de som uppenbarligen tar Dagerlinds Twittrande i försvar tycker inte att det som uttrycks på Twitter av Dagerlind är något att yvas över.

SD-kurirens chefredaktör, Tommy Hansson tycker inte heller att man ska ta det som skrivs på Twitter på allvar.

”Frågan är hur allvarligt man ska ta på saker som skrivs på Twitter. Jag står inte bakom det själv men har svårt att tycka att det var jätteallvarligt. Det var lite obetänksamt”, säger Hansson.

Obetänksamt!?

Tror knappast att herr Dagerlinds skriverier på Twitter är obetänksamt. Herr Dagerlind utrycker i vanlig ordning sin intolerans, främlingsfientlighet, rasism, islamofobi och homofobi. Och vare sig han gör det på Twitter eller i sina artiklar så är detta blajsnack lika illa vilket.

Tommy Hansson tycker för övrigt att Mats Dagerlind är en utmärkt skribent och att han kommer att skriva i nästa nummer av SD-kuriren.

Därmed är det fritt fram för Dagerlind att fortsätta med sina högst intoleranta och rasistiska uttalanden och artiklar.

Vi på Slutpixlat undrar hur detta rimmar med Jimmie Åkessons tal om nolltolerans inom partiet. Nu är ju Dagerlind inte enligt egen uppgift medlem i SD, så det är väl därför han med SD ledningens underförstådda godkännande kan fortsätta sprida sina rasistiska vidrigheter.

Åkesson har därmed tagit med djävulen i båten och han lär nog få plikta för detta så småningom. För bakom varje ”stor” ledare finns det ett antal svin som gör grovjobbet. Och Dagerlind är en av dem.

Curt Latinosson för Slutpixlat