17 mars 2013

Mats Dagerlind, riksrasist, riksislamofob, rikshomofob!RIKSTROLLET MATS DAGERLIND MED SIN HATPÖBEL!
Avpixlats egen hatgeneral slår till igen! På Twitter uttrycker han sina fobier utan att skämmas.

Mats Dagerlind, mannen utan några som helst hämningar tycker att, ”en nation och ett folk ska reproducera sig själv och sin särart. Totalt anser jag att ca 85% av se som bor här skall vara födda här av svenskfödda föräldrar.”

Vidare visar Dagerlind också sitt hat mot homosexuella.

”Konstigt att sex mellan bror och syster är förbjuden när sex mellan två av samma kön inte är det”. Och ”en mycket hög grad av promiskuitet gav oss HIV-epidemi i Sverige”.

Ja så säger denne Dagerlind. Och vad värre är att Jimmie Åkessons pressekreterare, Linus Bylund nu försöker att försvara Dagerlinds Twittrande med orden: Om det inte är så att hans twitterkonto har blivit hackat är det högst anmärkningsvärt.”

Redan där söker SD en bortförklaring och en utväg ur det hela. Tror knappast att herr Dagerlinds twitterkonto har blivit hackat. För vis om vad vilka åsikter herr Dagerlind visat tidigare så ligger hans uttalande helt i riktlinje med vad han sagt tidigare.

Och vi vet ju vad Jimmie Åkesson tycker om Dagerlind och hat o rasistsajten Avpixlat: "En bra sajt där man får höra sanningen!"

Nej Mats Dagerlind måste vara guds gåva till rasisterna, islamofoberna och nu också homofoberna. Tillräckligt med fobier där för att till och med Sigmund Freud skulle gått bet.

Raffina Wall för Slutpixlat

AB   SvD
Skånskan