21 mars 2013

Rasistens lilla ordlista!Låt oss nu titta till de ord och favorituttryck som frekvent förekommer ibland dagens Svenska rasister (Sverigedemokrater). Betänk nu att intelligensnivån bland dessa rasister inte är den bästa och deras mycket begränsade ordförråd och vokabulär sätter naturligtvis sina begränsningar.

Men efter att ett tag ha studerat diverse SD-politikers twittrande, inlägg på Facebook och framför allt Sverigedemokraternas inofficiella rasistsajt Avpixlats krönikörer och de där tillhörande kommentatorerna, (sandlådepöbeln) så har vi funnit några ord och uttryck som de använder sig av.

”PK-MAFFIA.”

Det uttryck som ständigt är mest förekommande är ”PK-MAFFIA.” (Politiskt korrekt)

Rasisterna använder detta uttryck som ett skällsord i nästa var och var annan mening när de ska beskriva någon som inte har samma åsikt som dem själva och personer de skarpt ogillar. I det uttrycket inbegriper rasisterna allt från media, enskilda journalister, meningsmotståndare, politiska motståndare, rödluvan, Mamma Scans köttbullar och Christer Lindarws klänningar.

”SVENSKFIENTLIG.”

Ett ord som också tycks vara gångbart i de flesta sammanhang från rasisterna är, ”SVENSKFIENTLIG.”

Ärligt talat så undrar jag om de inte kastar sten i glashus genom att använda det ordet. För enligt en rasists synsätt så är en person som just är svenskfientlig en person som inte håller med dem i någon fråga som just handlar om svenskar. Vi kan då konstatera att rasister därmed inte är svenskar och därmed också måste anses som just svenskfientliga. Ordet har därmed fått en kontraproduktiv innebörd.

”BLATTE LOVER.”

Ett numer bevingat uttryck som vi icke får glömma är Erik Almqvists mycket berömda nattliga tal till en ung svensk tjej. Ni vet den där natten då Erik och hans polare rände runt i Stockholm med järnrör för att de var så förtvivlat rädda att någon skulle ge dem stryk.  Han yttrade då följande ”intelligenta” uttryck: ”BLATTE LOVER.”

Till skillnad från Almqvist som inte gillar några blattar, (invandrare) så säger vi här på Slutpixlat bara: ”We love every blatte!”

”MULTI KULTURVURMARE.”

Och när vi nu tittar lite närmare på rasisternas favorit uttryck vad kommer till det här som har med kultur att göra så har man faktiskt lyckats få till ett riktigt trevligt uttryck. Och i dessa rasisters tankevärld, den är liten, så har man lyckats med att sammansätta två hela ord. ”MULTI KULTURVURMARE.”

Ja detta uttryck har med mångkultur att göra. Mångkultur är något som de flesta rasister tycks få mardrömmar av att höra. Kan det vara så enkelt att dessa rasister enbart klarar av att tänka på en kultur i taget och när man inbegriper en annan kultur i sammanhanget så rasar hela deras tankeförmåga ihop. Ungefär som att addera ihop talet 1+1 vilkens summa för normalbegåvade personer blir 2. En rasist har nog sjå med att hitta plustecknet.

Multi betyder flera, kultur kan bland annat betyda mänsklig aktivitet, och vurmare kan stå för någon som har en passion för något. En rasist däremot saknar all form av mänsklig aktivitet och vurmar enbart för sin rasistiska ideologi.

”SJUKLÖVERN.”

I detta sammansatta ord så inbegriper rasisterna alla övriga partier i Sveriges riksdag förutom Sverigedemokraterna då, som i sammanhanget närmast är att anses som ogräset i riksdagen då. Tycker åtminstone vi övriga medborgare vid våra sinnens fulla bruk. Roundup (ogräsmedel) är då att rekommendera i den antirasistiska kampen. Roundup är för övrigt världens mest använda ogräsmedel. Snacka om mångkulturellt.
  
”ASYLSÖKANDE.”

Detta enkla ord som betyder att någon söker sin tillflykt till en stat som kan erbjuda dem bland annat hjälp och skydd är ett ord som får en rasist att se rött. Rött kanske inte var rätt ord. Låt oss säga blåsippeblått i stället.

”KOMMUNISTPATRASK.”

Detta uttryck är så frekvent förekommande i bland annat Avpixlats kommentarsfält att det numer inbegriper alla förekommande samhällsfenomen, personer eller ting såsom Svenska Dagbladet, Jan Guillous skrivmaskin, Anna Ankas memoarer, semlor till kaffet, Serietidningen Fantomen, som av rasister anses som den värsta kommunistpropagandan av allt bara för att en av Fantomens så berömda djungelordspråk är följande: Att vakna i mörkret och se Fantomen – en fasa för onda män.” 


Och det rasisterna över allt annat älskar att använder ordet ”kommunistpatrask” emot är kvällstidningen Aftonbladet. Liten upplysning till rasisterna är att Aftonbladets politiskt korrekta benämning är, obunden socialdemokratisk. Rasisterna tycks ha svårt med det här med att ”politiskt korrekt” indela svensk media var de politiskt hör hemma. Men de vet alla på vilken sida Sverigedemokraterna står politiskt. Absolut ytterst på den extremhögra kanten med bägge fötterna fast förankrad i nazismen och fascismens irrläror. Något de naturligtvis inte vill erkänna, det vore ju allt för politiskt korrekt i deras ögon.

Ja detta var bara ett litet urval av ord och uttryck som rasisterna använder sig av. Alla de andra ord och uttryck de använder är allt för rasistiska, hatiska, nedvärderande, islamofobiska, homofobiska, med mera för att vi ska orka nämna alla.

Man kan dock med stor vetenskaplig ackuratess fastslå, efter att ha studerat dessa rasister vokabulär, att inte ens hin håle själv ens kommer i närheten med sin ordlista. Möjligen kommer en viss obskyrs sajts krönikörs Twittrande närmast efter.

Raffina Wall för Slutpixlat