22 mars 2013

Slutpixlats inne/ute lista!


Man kan idag i SvD läsa om att Alex Schulman lägger ned sin inne/utelista för att som han säger, ”jag har tröttnat på att dissa människor."

Vi på Slutpixlats redaktion beslöt då att skapa vår egen inne/utelista där vi dock inte kommer att dissa några människor. Vi dissar naturligtvis enbart rasister och deras organisationer. Och det efter som de är allt annat än mänskliga.

Låt oss börja med vår inne lista.

Inne är definitivt alla de som på olika sätt bekämpar rasismen. Och på vår innelista, utan inbördes ordning hamnar följande organisationer och de människor som där oförtrutet arbetar mot rasismen.
  

Stiftelsen Expo och bland annat dess chefredaktör Daniel Pohl som med både elegans och stil håller den antirasistiska fanan högt genom att granska och analysera diverse nazistiska, fascistiska o högst rasistiska organisationer och dess struktur.

Jösses, låter nästan som när en nobelpristagare presenteras. Dags då att stiftelsen Expo får Nobels fredspris tycket vi på Slutpixlat.


På vår innelista ska vi naturligtvis också ha journalisten, författaren, föreläsaren och debattören Alexander Bengtsson som arbetar för Expo. Hans bok, ”Sverigedemokraterna har fel”, är klart läsvärd.

Ytterligare några som Slutpixlat vill ha med på vår innelista är skribenten och föreläsaren Henrik Johansson, som driver sajten, ”Inte Rasist Men…” tillsammans med ett par andra antirasister.

”Inte rasist, men…” granskar Sverigedemokraterna och visar upp den outtömliga källa till humor och fasa som partiet, och deras företrädare, står för.” Så beskriver sajten sig själv, och här finns mycket intressant och roligt att läsa om alla de Sverigedemokratiska klavertrampen och fadäserna.

Och så tar vi en titt på Slutpixlats utelista.

För att vi ska bespara oss allt för många ord om vilka som helt klart passar på vår utelista så gör vi en kort sammanfattning.

Sverigedemokraterna är definitivt ute. Har ju ens aldrig varit inne.

Avpixlat, Kent Ekeroths skötebarn är alltid ute. Det vill säga ute och seglar i rasismens iskalla ideologier. Och skepparen själv för den genomruttna skorven Avpixlat, Mats Dagerlind med besättning får väl anses som helt ute i periferin kryssandes fram och tillbaks mellan rasismens stormöga och orkanens islamofobi då de inte emellanåt ankrar i homofobins kuling.

Den högst islamfientliga Dispatch International och dess grand old lady, Ingrid Carlqvist, ni vet Kent Ekeroth och Mats Dagerlinds lilla fältmadrass var redan ute innan hon ens var ute, om man nu kan säga så.

Och några som alltid är ute är ovanstående utelistas tillhörande sandlådepöbel. Ni vet de finniga ynglingarna framför datorns tangentbord och vars enda drivkraft i samhället tycks vara hat.  Nu spenderar de i och för sig hela sitt juvenila liv inne, men det gör dem bara desto mer ute i våra ögon.

Moderaten Tobias Billström är också helt ute. Faktum är att han tycks mer vara ute och cykla i SD spåret än någon annan borgerlig politiker. Kan vi hoppas på pyspunka i det fallet för herr Billström. AFTONBLADET.

Curt Latinosson för Slutpixlat, alltid trevlig, trendig och inne!

.  ,