29 apr. 2013

Å herre gud! Stapeln är borta! Ring polisen!


Magnus Olsson är han i mitten av dessa gapande SD:are.

”Jag tycker att det är fruktansvärt och rent ut sagt samhällsfarligt att man på detta sätt väljer att exkludera oss sverigedemokrater.”

Ja så uttrycker sig det Sverigedemokratiska kommunalrådet Magnus Olsson i Malmö om att SVT Sydnytt inte hade med SD:s stapel när de redovisade den sista opinionsmätningen från Youguv.

Ja jösses vad samhällsfarligt det helt plötsligt blir när inte det alltid går Sverigedemokraternas väg. De har då ingen tanke på att de själva är ett samhällsfarligt parti uppenbarligen.

”Jag ser det alltså som ett medvetet och fult val i antidemokratisk anda att försöka stänga ute SD”, säger Olsson vidare.

Märkligt att så fort SD och dess anhängare känner sig felfördelade i något sammanhang så skyller de alltid på antidemokratiska krafter. Och enligt SD:s synsätt så är ju för dem hela mediekåren en antidemokratisk kraft som bara består av en samling vänsterfolk som SD och dess anhängare i dagligt tal kallar fulmedia.

Magnus Olsson ger sig inte utan fortsätter i vanlig SD-jargong:

”Att det övriga politiska etablissemanget kan använda public service-styrda SVT som plattform för politisk propaganda känns väldigt olustigt och snudd på diktatoriskt.”

Ojdå!? Nu börjar konspirationsteorierna flöda som från en pratglad fyllkaja på Ålandsfärjan. Etablissemanget har uppenbarligen slagit till igen!? Och det i sann diktatorisk anda!?

Och nu så tänker Magnus Olsson göra en anmälan till granskningsnämnden?

Måste då vara på Sverigedemokraternas eget fulmedias uppmaning, Avpixlat. De tycker uppenbarligen att detta var så allvarligt att de till och med länkade till myndigheten för radio och tv där man kunde göra sin anmälan till granskningsnämnden.

”rediga” de alltid är på Avpixlat när något går emot SD. Här är det då aldrig någon kritik om att de är en plattform för politiskt rasistisk propaganda i bästa diktatoriska anda (Mats Dagerlind). De staplar ju fördomarna, intoleransen, främlingsfientligheten, rasismen och islamofobin på hög. Och i dagsläget så är det den enda stapeln i den Sverigedemoratiska sfären som är hög.

Curt Latinosson för Slutpixlat