14 apr. 2013

Thoralf Alfsson. Den notoriske lögnaren!När det kommer till att sprida lögner som är att likna vid rent förtal så måste islamofoben Thoralf Alfsson vara i en klass för sig. Han är till och med värre än både Ingrid Carlqvist och Mats Dagerlind sammantaget vid det här laget. Det går knappast en vecka emellan hans blogginlägg där han sprider myter och fördomar om muslimerna och deras religion.

Inte bara anser han sig själv numer vara världens kränktaste man bara för att Slutpixlat gjorde en satirbild på honom. Thoralf är numer också utsedd av Slutpixlat till årets islamofob. Och det redan långt innan året är slut.

Och det finns förmodligen inget värre än en lögnaktig och kränkt islamofob. Och som årets islamofob måste han naturligtvis föräras med en bild. Andemeningen med bilden är naturligtvis att hjälpa Thoralf att bli av med sin islamofobi.  Och bästa sättet för Thoralf vore därför att konverterade till religionen islam. Å andra sidan så tror vi dock inte att han är välkommen i den religionen då han så att säga redan försatt sina chanser genom att förlöjliga och ljuga vilt om denna religion och dess troende vilket också betyder att han inte är välkommen i kristendomen då han brutit mot åttonde budet, du skall icke ljuga. Eller om man skall gå efter Robert D. Hares kriterier så stämmer punkt 2, 4, 6, 8, och 16 också väl överens med en Sverigedemokrats beteende av Thoralf Alfssons "kaliber." Så det är inte alltid lätt att vara Sverigedemokrat.

I och för sig så lär väl förmodligen Ingrid Carlqvist och Mats Dagerlind bli avundsjuka på Thoralfs utmärkelse, men vis av hur de tydligt visat sina egna islamofobier tidigare så är de klara konkurrenter till 2014 års pris som årets islamofob.

Raffina Wall för Slutpixlat 

AB