10 apr. 2013

Avpixlat gillar inte flyktingbarn.
Förutom att den av Sverigedemokraterna sponsrade hat och rasistsajten Avpixlat också lider av islamofobi på hög nivå så är man nu även barnhatare. Åtminstone när det kommer till flyktingbarn.


Det dröjde inte många minuter efter det att media presenterat regeringens och miljöpartiets överenskommelse om de asylsökande flyktingbarnen förrän Avpixlat ondgjorde sig över detta.

”De nya formuleringen uppges gälla främst barn, något som dock reser ett antal frågetecken. Om det är fråga om en ändring av en befintlig asylgrund är det svårt att se hur denna endast skulle vara begränsad till barn. En annan omständighet är att det inte endast handlar om så kallade “ensamkommande” utan om alla barn, vilket sekundärt innebär att barnets föräldrar får asyl om barnet får det.

Regeringen och MP har dessutom kommit överens om att det för “barn” ska bli enklare att genom att åberopa nya omständigheter undanröja ett utvisningsbeslut – dvs åsidosätta hela asylutredningen och beslut i flera instanser – i samband med verkställighet av en utvisning, så att “barnet” i stället beviljas uppehållstillstånd. I klartext betyder det att media ännu lättare än idag genom att skriva snyfthistorier om en utvisning kan få denna stoppad och beslutet ändrat till ett uppehållstillstånd.

Mer pengar och resurser ska enligt överenskommelsen också satsas på de så kallade “ensamkommande flyktingbarnen” som kommer i kraftigt ökande skaror till Sverige.”

Avpixlat drar naturligtvis sina egna slutsatser om överenskommelsen och spekulerar vilt i vilka följderna skulle bli. Allt naturligtvis då enbart för att i vanlig ordning utmåla andra människor från andra länder som mindre värda.

Men Avpixlat nöjer sig icke enbart vid detta. Man ifrågasätter om barnen verkligen är ”ensamkommande flyktingbarn och sätter citationstecken runt ordet barn hela tiden för att på så vis ifrågasätta om det verkligen är barn det är frågan om.

Tala om att misstro någonting.

Sen raljerar man över dagspressen och påstår att media genom att skriva snyfthistorier om de ensamkommande flyktingbarnen endast är ute efter att få stopp på eventuella avvisningar.

Avpixlat visar återigen upp hur man vill misstänkligöra att dessa flyktingbarn kommer hit på falska premisser.

Sanningen är att dessa flyktingbarn som i många fall har upplevt högst traumatiska händelser inte är här som några lycksökare som Avpixlat påstår.

Många av dessa barn kommer från ytterst svåra omständigheter som inget barn egentligen ska behöva uppleva.

Nog fasen rent ut sagt så ska vi inte enbart i humanitetens namn hjälpa dessa barn, det finns något som heter medmänsklighet också. Ett ord som förmodligen de som ligger bakom Avpixlat aldrig hört talas om. Det märks om inte annat på den ström av kommentarer som Avpixlats artikel får. Avsaknaden av medmänsklighet är påtaglig. Bara rent hat som väller fram.

Och det visar hur Avpixlats vedervärdiga hatpöbel agerar när de är i sitt esse!
Hatet och fördomarna mot invandrare och politiker från de riktiga riksdagspartierna tar sig allt värre uttryck. Och allt detta påhejas av Avpixlats sponsor Sverigedemokraterna. 

Curt Latinosson för Slutpixlat 

AB  Skånskan
SR  Arbetarbladet