14 maj 2013

Rasserent 2014!Att Sverigedemokraterna nu riktat in sig på Miljöpartiet som nästa hatobjekt framgår ju med all tydlighet när man tittar in i SD:s husorgan, hat och rasistsajten Avpixlat. Där har pöbeln anförda av Dagerlind nu börjat sin smutskastningskampanj av Miljöpartiet och dess företrädare. Naturligtvis med herr Åkessons uppmuntrande stöd.

”Vi kommer ta varje chans att avslöja deras extrema invandringspolitik och många gånger rent landsbygdsfientliga energipolitik”, hävdar Åkesson bestämt.

Var ju ingen överraskning att Åkesson och hans SD riktar in sig på MP:s invandringspolitik. En bidragande orsak är ju också det att SD inte har en egen miljöpolitik värd namnet, och skulle i en debatt mot MP om miljöfrågor stå sig tämligen avklädda. Lättare då att i vanlig SD anda ta upp sin favoritfråga, invandringen. Den enda politiska frågan de för övrigt har.

Men hav tröst miljöpartister och alla ni andra antirasister! För Slutpixlat värnar inte enbart om mångkulturen utan också om miljön.
  
Låt oss med stolthet och glädje få presentera Slutpixlats, ”Rasserent 2014”.


Den antirasistiska sopmaskinen som sopar rent hus med rasistdyngan på nolltid. Maskinen som borgar för att alla ska få en tolerantare och bättre livsmiljö i Sverige. Invandrare som svensk!

Raffina Wall för Slutpixlat