4 juni 2013

Thoralf Alfsson hetsar mot Viveca Sten.Inte bara den av Sverigedemokraterna sponsrade hat och rasistsajten Avpixlat som uppmanar sin pöbel till ren förföljelse av författaren Viveca Sten på grund av hennes bok.

Nu hoppar även den Sverigedemokratiske riksdagsmannen Thoralf Alfsson på tåget och hetsar vidare i en artikel på sin blogg.Anledningen är enligt både Avpixlat och nu även Alfsson att de tror att den Sverigedemokratiske partiledaren är mördaren i Viveca Stens bok. Man tycker att boken är ett försök av Viveca Sten att verka politiskt korrekt.

Alfsson tror att Viveca Sten kommer att få många mejl och kommentarer på hennes hemsida.

Att Alfsson ogillar att man kritiserar SD för den så kallade politik de för har han ju tidigare visat exempel på genom att kommendera ut sitt fotfolk i rena förföljelsekampanjer. 

Han har ju också bland annat hetsat mot barn tidigare. Han kallade ju bland annat en mörkhyad 14-årig lucia för ”Luciaturken” 

I Alfssons hetsartikel mot Viveca Sten kan man också läsa följande:Låt oss konstatera att de enda som tydligen blir uppretade enbart är rasisterna som uppenbarligen ser en konspiration mot dem var än de vänder sig.

Sen kan man fråga sig om inte Alfssons kommer med förtäckta hot, när han påstår att folk inte kommer att glömma detta idag politiskt korrekta handlande. Detta kan vara annorlunda om några år.

Underförstått är att Alfsson förmodligen önskar att man på ett eller annat sätt ”tar hand” om de som enligt honom idag handlat politiskt korrekt.

Thoralf Alfssons sätt att hänga ut folk och hetsa sina rasistpolare till rena personangrepp hör inte hemma i modern demokrati. Vad Alfsson sysslar med är inget annat än vidrigt. Han går hand i hand med Avpixlats gosskör i rasism och drar sig således inte för att i sin förvridna verklighetsbild försöka uppnå sina morbida politiska syften.

Skulle någon Skriva ett eftermäle till Thoralf Alfsson så skulle väl det ungefärligen se ut så här.

 
 Raffina Wall för Slutpixlat