24 aug. 2013

Ett fantastiskt tal av Åkesson idag! Hyckleriets mästare i högform!

Åkesson var i sitt esse när han höll sitt årliga sommartal på hemmaplan i Sölvesborg.

Han började med att tala om att partiet seglade i medvind på ett sådant sätt att det påminde om den flygande holländaren. Ni vet skeppet som flera gånger försökte att runda Godahoppsudden utan att lyckas och vars kapten svor att han skulle lyckas oavsett om Gud eller djävulen stod emot honom. Gud tolererade inte en sådan hädelse utan dömde kaptenen att intill domens dag segla på världshaven.


Åkessons beskrivning av SD i ett nötskal med andra ord. Att irra omkring på främlingsfientligheten och rasismens världshav utan att finna en hamn som ens är intresserade av att ta emot deras vidriga last. SD är ju verkligen vår tids spökskepp.


Nästa fantastiska retoriska kullerbytta av Åkesson, förutom att han i sedvanlig ordning var inne på invandringspolitikens hemska följder, var när han i sitt tal kommer in på religion och framför allt den Svenska kyrkan.


I ett fåtal meningar förklarar han att den svenska kyrkan minsann har blivit både för radikal och vänstervriden och att det är socialisterna och liberalernas fel att det blivit så.


”De har satt sina klor i den svenska kyrkan”, förkunnar Åkesson bestämt.


Sen kommer Åkessons homofobi fram i dagsljuset också, när han påstår att queer-teorier blivit en del av den svenska kyrkan och när han också säger att svenska kyrkan även bidrar till ”islamiseringen” av Sverige så får vi även se ett prov på Åkessons islamofobi.


"Sverigevänner, det är uppenbart att något måste göra och att det är vi som måste göra det", säger han och möts av applåder från de drygt 300 personerna på plats.

Vi kan inte annat än att hålla med Åkesson när han säger att, ”Sverigevänner, det är uppenbart att något måste göras åt det.”


Intoleransen, främlingsfientligheten, rasismen, islamofobin och homofobin måste det ju verkligen göras något åt.


Därför kära Sverigevänner, bör man inte i valet 2014 rösta på Sverigedemokraterna. Det klargjorde ju Åkesson helt på egen hand idag genom sitt tal fullt av hyckleri och fördomar.


Slutpixlats Ian Gullo beskriver lysande idag i sin artikel vad det är överprofeten Åkesson och hans underprofeter på Avpixlat och Exponerat egentligen försöker säga.  SD och det nya prästerskapet.


Åkesson måste även vid det här laget ligga tämligen sömnlös inför varje tal han skall hålla.

Raffina Wall för Slutpixlat


AB
SvD SR