25 aug. 2013

Exponerats hatpöbel brölar vidare!
Hat och rasistsajten Exponerats högerextrema nationalistvurmare stånkar på i sedvanlig ordning i sajtens kommentarsfält.

Och detta trots att de tidigare brottsdömda som driver Exponerat uppmanat folk att ta det lite lugnt med kommentarerna annars kommer de bli tvungna till att plocka bort vissa inlägg!?

Och till just den här artikeln skriver de så här:

"Kommentera gärna artikeln, men iakttag då vanlig nätetikett. Håll en trevlig ton och en hyfsad nivå på argumenten. Håll er till ämnet i artikeln. Exponerat ansvarar ej för innehållet nedan då vi inte förhandsmodererar kommentarerna innan de publiceras. Ni är själva helt ansvariga för vad ni skriver." 

Man kan då undra vilka inlägg Exponerat egentligen plockat bort när följande hatiska och klart rasistiska kommentarer fått kvarstå med anledning av en artikel som Exponerat publicerat: Klassisk video i repris som... Och vad som är nätetikett tycks inte pöbeln på Exponerat ens begripa vad det är. För god ton och hyfsade argument saknar de uppenbart förståelse för.


 Och sist men inte minst så blir man lite mörkrädd när det gäller Sveriges framtid och synen på hur demokratin ur en rasists ögon ser ut när man läser den här kommentaren:


”Ska det lösas på demokratisk väg så måste SD få den politiska makten!?”

"När SD blir stora är manegen krattad för andra krafter...!?"

Påminnas skall, att SD är ett av de minst demokratiska partierna i Sveriges riksdag idag. Och fick de ta makten så skulle ett antal demokratiska rättigheter per omgående kraftigt begränsas eller försvinna. Det första som skulle begränsas om SD fick råda är förmodligen pressfriheten då de avskyr allt som just granskar dem själva.  Något de ständigt påtalar genom att kalla media för lögnaktigt PK-patrask eller liknande. Och de "andra krafterna" som här talas om är väl att Sverigedemokraterna tar av sig sina kostymer och återvänder till sina politiska rötter. Det vill säga att de tar fram i sina bruna naziuniformer igen.

I alla fall, så här ser det ut dagligen i Exponerats kommentarsfält och man undrar om inte det vore på tiden att någon i ansvarig ställning såg till att denna sajt inklusive ett par till med bland annat Avpixlat i spetsen permanent släcktes ned.

Nu kommer ju naturligtvis dessa sajters "ansvariga" och dess förespråkar hävda att detta skulle vara ett intrång i yttrandefriheten.

Låt oss då åter igen påminna om att i yttrandefriheten ingår inte förtal och hets mot folkgrupp. Något som dessa sajter enbart sysslar med och underblåser.

Raffina Wall för Slutpixlat