25 aug. 2013

Nazistiska SvP ska visst ha höstkonferens?Det nazistiska Svenskarnas parti ska ha Höstkonferens i Västra Götaland den 12 oktober mellan klockan 12:00 och 20:00. Var någonstans framgår inte då de inte gärna utåt vill skylta med var de tänker hålla till. Men vi bör väl göra allmänheten uppmärksam på att de förmodligen inte kommer att boka en konferenslokal under partiets eget namn då de i sin paranoida värld har för vana att ljuga om vilka de egentligen är.

Så skulle du som ägare eller som ansvarig av någon lokal där dessa nazister kan tänkas hyra stöta på ett gäng som försöker hyra under något obskyrt namn såsom tokstollarnas riksförening eller svenska rikssällskapet för intoleranta dumskallar, så bör du vara på din vakt. Hyr inte ut en lokal till detta kriminella gäng som Svenskarnas parti är.

Enligt uppgift så kommer SvP:s konferens att gå under parollen ”Framtidstro och Engagemang.”

En bättre paroll som klart och tydligt beskriver vilka dessa fullblodsnazister egentligen är torde vara denna:


 Som vi tidigare har skrivit om här i Slutpixlat så skall ju även SvP ha en demonstration den 14 september i Stockholm.

Enligt SvP själva så kommer följande individer att tala vid denna demonstration.

Daniel Spansk. Mannen som har deltagit i flertalet nazistiska våldsaktioner.

Stefan Jacobsson. Mannen som bara vill tillåta ett folkslag i Sverige och mer än gärna använder så kallade ”arbetsredskap” yxa, kniv eller spikklubba för att framföra sina sjuka åsikter med brutalt våld.

Ludvig Delin. En B-gubbe i sammanhanget.
  
En ”snygg” samling nazister skall alltså bröla ut sitt vidriga budskap i Humlegården, Stockholm den 14 september klockan 12:30.

Vi förmodar väl att dessa nazister inte ostört skall få skandera ut sitt budskap utan vidare. Motdemonstrationer är redan planerade enligt vad Slutpixlat erfar.

Curt Latinosson för Slutpixlat