26 aug. 2013

Ingrid Carlqvist, är hon god?Dispatch Internationals superintelligenta skjutjärnsjournalist utav guds nåde, om hon får säga det själv, ni vet hon som ständigt hävdar att bara hon har rätt och alla andra fel, Ingrid Carlqvist, hävdar nu på Twitter att hon är på den goda sidan!?


Vi måste då naturligtvis ställa oss den enkla lilla frågan, vilken sida är egentligen den goda sidan?

Är det de som ständigt via de sociala medierna eller egenskapade hat och rasistsajter ser ned på andra människor som enligt deras snedvridna ideologier utgör det stora hotet mot den västerländska civilisationen, som förövrigt Carlqvist ständigt hävdar genom att säga att hon avskyr totalitära ideologier.

Eller är det den sida som föredrar tolerans, medmänsklighet, mångkultur, och demokrati.

Svaret torde vara ganska givet för alla normala människor i den här frågan. Ja för alla utom Ingrid Carlqvist då. Som oavsett vad alla andra säger benhårt framhävdar att hon har rätt och alla andra har fel.

”När ska svenskarna vakna och begripa att Islam är en totalitär ideologi som enbart är ute efter att driva bort den västerländska kulturen!”

Ingrid Carlqvist hävdar alltså att hon då vet allting om faran med islam och konsekvenserna av dess ideologi. Något som övriga svenskar inte fått lära sig då den svenska skolan enbart lär ut den snälla bilden av religion!?


Låt oss upplysa Ingrid Carlqvist om en liten sak. I skolans läroplan vad avser religion så ingår inte att lägga några egna eller politiska aspekter på religionerna. Enbart upplysa om vilka olika religioner det finns.

För hur skulle det se ut om skolan i sin religionsundervisning likt Ingrid Carlqvist gör, enbart skulle rikta in sig gentemot en specifik religion och kalla denna för en totalitär ideologi?

Och apropå det här med totalitära ideologier, som tycks vara Ingrid Carlqvists slagord när hon ger sin beskrivning av sitt hatobjekt islam, så borde hon nog tänka till lite mer. För skulle hennes islamofoba vänner i Sverigedemokraterna få makten så lär hon verkligen få se på vad en totalitär ideologi kan ställa till med för elände.


Slutsatsen av hela Ingrid Carlqvists resonemang, där hon själv utan någon som helst självkritik påstår att hon är på den goda sidan kan närmast liknas vid narcissism och inget annat. Och det är inget som är av godo, snarare ondo.


Raffina Wall för Slutpixlat