7 aug. 2013

Jimmie Åkesson släpper sin bok!"Jamen jag ser väl ganska så polerad ut? Hur vår politik ser ut är förstås en annan fråga".
Lagom till den Sverigedemokratiske partiledaren Jimmie Åkessons sommartal på hemmaplan i Sölvesborg den 24 augusti, så ämnar Åkesson smygsläppa sin egen bok.

Titeln på boken är ”Satis polito”. Ganska polerad!?

Ähum… Om det kan man ju ha delade meningar.

Boken bygger enligt uppgift på Åkessons egna dagboksanteckningar.


Dock så ska det bli ganska intressant om denna bok av Åkesson är en ren självbiografi, naturligtvis politiskt polerad in i minsta detalj för att passa de Sverigedemokratiska väljarna, eller om boken kommer att vara ett rent plagiat på en annan politisk ledares bok där visionerna var så skrämmande och verklighetsfrämmande att den boken idag är förbjuden i många länder.
  
Dock så lär väl inte Åkessons bok bli någon försäljningssuccé utanför de redan fanatiskt övertygade SD-anhängarnas sfär.

Hur en partiledare som Åkesson är för ett främlingsfientligt och rasistiskt parti ska verka framstå som en "ganska polerad" individ är naturligtvis en gåta. Kanske boken ger oss svar på detta. 

Dock så hävdar ju Åkesson att förordet till hans bok är skriven av Per Albin Hansson!?  Något som förre LO-basen Stig Malm kommenterar så här:

"Det visar hur borta han är. Det är förfärligt." Åkesson tillämpar urkundsförfalskning!

Curt Latinosson för Slutpixlat