25 aug. 2013

Slutpixlat populärt bland rasister!Signaturen klaatu skriver på disqus:

"Detta hemska Nya Sverige försvaras med näbbar och klor av kommunisterna i vårt land! Är man så orolig, upprörd och rädd att man nästan får ångest av hur fort det Sverige man växt upp i, och förr känt sig trygg och stolt över att vara svensk, försvinner framför våra ögon... då hånas och bespottas man av muslimkramande idioter. Se bara här hur djup avgrunden är mellan oss Sverigevänner och de muslimkramande nyttiga idioterna: Slutpixlat
 
Och det är inte ironi eller satir, de tror faktiskt på vad de säger. Men det kan vara bra att veta hur fienden tänker."


Vilket verkar vara representativt för kategorin rasister. De drivs uppenbarligen av rädsla för förändring. De vill ha en yttre fiende att samlas kring. Och de är inte ens nyttiga idioter, bara helt vanliga idioter.

Och här vill jag ta tillfället i akt att dementera att jag är en nyttig idiot. Jag är faktiskt bara en helt vanlig idiot, precis som signaturen klaatu. Att förstå satir och ironi är inte alla förunnat, eller att kunna skriva satir. Så utan att vara ironisk eller satirisk vill jag försäkra signaturen klaatu om att det här faktiskt är satir.

Etymologi: "Ordet satir kommer från latinets satura eller satira som betyder 'fruktskål, fruktfat eller blandrätt'."

Vilket helt enkelt betyder att frukt är nyttigt, och att blandat är bra. Så klaatu, nästa gång ni har fruktstund på dagis, tveka inte att ta en frukt.

Obs! Det sista stycket var inte satir, utan bara ett gott råd. Ian Gullo för Slutpixlat.