24 aug. 2013

SDU utbildar, ja gissa i vad.Inför dagens ”stora” begivenhet i Sölvesborg. Ni vet Åkessons sommartal så hade SDU igår en liten utbildning i en specifik politisk fråga som ligger Sverigedemokraterna varmt om hjärtat. Den enda förövrigt.

Invandringspolitiken.

SDU:s andre vice ordförande, Jonas Andersson utbildade i invandringspolitik. Och det endast efter tio minuter in i SDU:s program igår. Wow!? Det gäller att hålla fördomsgrytan grytan kokande.


SDU:s förslag till migrationspolitiskt program går under namnet, ”låg invandring – höga krav.”

Och idag fortsätter ungrasisterna sitt sommargille som de kallar det, med att låta sin förbundsordförande, Gustav Kasselstrand utbilda i teoretisk och praktisk retorik!?
Vi förmodar att han inte kommer att utbilda i konsten att lyssna på andra i alla fall, då han sagt så här tidigare: Motargument

”Man träffar människor som man undrar om man har någonting gemensamt med förutom att de röstar på samma parti som en själv på valdagen. Inte sällan är de väldigt pratglada. Ja, ofta sjukligt pratglada. Ofta lyssnar jag i två sekunder och sedan ställer jag alltid samma fråga till mig själv:

Vad har jag gjort för att lyssna på den här rättshaveristen och foliehatten? Måste jag verkligen stå ut med dessa människor bara för att jag har valt att engagera mig politiskt?”

Vad Kasselstrand här säger är ju egentligen att han inte ens är intresserad av att lyssna på sina egna partisympatisörer. De är ju ändå bara en massa rättshaverister och foliehattar. Något vi på Slutpixlat verkligen kan hålla med om.

Men uppenbart är att Kasselstrand inte ens respekterar de egna väljarna. Så frågan blir ju då varför han engagerade sig politiskt om han nu inte ens orkar med sina egna väljare? Kasselstrand borde nog engagera sig i något helt annat än politik.

Förövrigt så skall SDU:s säkerhetspolitiska råds representant, Robert Ericsson utbilda i försvarspolitik.

Hoppas att de nu beställt högkvalitativa järnrör så det räcker till alla. Vi vet ju i alla fall hur moderpartiets försvarspolitik ser ut. Varför skulle ungdomarna uppträda annorlunda.

Och som grädde på moset idag så dyker den store ledaren, Jimmie Åkesson upp för att hålla sitt sommartal i Fyra Årstiders Park.

Låt oss hoppas att den sista årstiden som SD medverkar till blir hösten 2014.

Curt Latinosson för Slutpixlat