21 aug. 2013

Vad var det gud skulle göra Ingrid Carlqvist?


Inte ”Course” Ingrid. Curse ska det vara!

Tror inte gud vill kursa någon. Ja det vill säga om det inte rör sig om Dispatch International. Men det verkar ju inte behövas en gud för att kursa DI. Det tycks Ingrid Carlqvist klara alldeles utmärkt på egen hand att göra. Då genom sina ”genomtänkta” och ”sanningsenliga” inlägg och krönikor i DI och hennes evighetsmalande på Twitter om hur livsfarliga muslimerna är och hur korkade svenskarna är som inte begriper det hon tycks begripa.

Att sen Ingrid Carlqvist, som den ”toppjournalist” hon anser sig vara, kallar en person av Sigmund Freuds kaliber för hemsk person offentligt gör väl knappast att hon lär få ett arbete på en seriös tidning eller tidskrift den dag Di permanent går i graven.

Förövrigt så är Sigmund Freud psykoanalysens fader. Och som sådan kan man förstå att han visar ett intresse för vissa ”individer” ur ett psykoanalytiskt perspektiv.

Förövrigt måste tilläggas att Sigmund Freud avled redan 1939, men att hans ande tycks vara intresserad av Ingrid Carlqvist säger väl en del om hur svårt det ibland kan vara att analysera det mänskliga psyket.  Speciellt, om detta psyke enbart snöat in på en enskild fråga så till den grad att personen ifråga inte själv uppfattar sig som insnöad.

”Förutfattade meningar blir fördomar först om de inte kan ändras när de ställs inför nya kunskaper.” Sigmund Freud

Raffina Wall för Slutpixlat