4 sep. 2013

Dags att slå mot Dispatch International!Nu har ju Exponerat, Avpixlat, SvP och nätbokhandeln Arminius blivit av med sina PayPalkonton på grund av att de inte följde PayPals policy vad gäller nolltolerans mot främlingsfientlighet och rasism.

Och det tack vare ASAR. En organisation som samordnar enskilda individer att vidta åtgärder och påpeka, som i ovanstående fall för PayPal, att de via att upplåta konton åt främlingsfientliga och rasistiska sajter inte följer sin egen policy och sina egna riktlinjer i frågan.

Och nu så borde ansträngningarna riktas mot Dispatch International, vilka tycks finansiera hela sin verksamhet via PayPal. Både donationerna och månadsprenumerationerna använder ju sig av PayPal.

Man behöver väl knappast nämna i sammanhanget att Dispatch International är en främlingsfientlig och rasistisk sajt som gärna frotterar sig med den högst rasistiska och muslimhatande English Defence Leuage, EDL och dess svenska motsvarighet SDL.

Skall nämnas att också EDL blev av med sitt PayPal konto för några år sedan och SDL kan inte heller använda sig av PayPal. Även om de vill ge sken av detta genom att ha PayPals logga på sin sajt.

Så vill du delta i ASAR:s kampanj mot främlingsfientlighet och rasism och strypa de ekonomiska förutsättningarna för Dispatch Internationals verksamhet så antingen mejla, ringa eller också allra lättast påpeka detta faktum att DI är en främlingsfientlig och rasistisk sajt på PayPals Facebooksida.


Curt Latinosson för Slutpixlat