10 sep. 2013

Dispatch International vägrar lyda!

Som bekant så har ju den islamofoba rasistsajten Dispatch International blivit uppmanade att till PayPal lämna ut loginuppgifter till DI så att PayPal ska kunna bilda sig en uppfattning om DI.

 Detta vägrar DI:s Lars Hedegaard Jensen att göra:

”Vi har noterat att vi är under observation för att ha brutit mot vissa politiskt korrekta tal-koder och uttrycka åsikter som är en styggelse för den totalitära vänstern.
Ni har därför begärt login till vår webbtidning.


Vi har inga planer på att lyda er. Ni kan som alla andra ta en prenumeration på tidningen och läsa allt. Precis som vi har betalat för era tjänster, kan ni betala för våra.”


Uppenbart att desperationen hos Dispatch International för att skaffa sig prenumeranter nu nått sådana former att man är beredda att ta till vilka medel som helst.


Sen kan man ju också undra om det är något som DI vill dölja då de inte vill att PayPal ska få ta del av hela DI:s innehåll. Använder de sig av PayPals tjänster på ett sådant sätt att de strider mot PayPals avtal?


Ja PayPal lär ju inte få reda på detta då DI vägrar lyd deras uppmaning och istället tar på sig offerkoftan i vanlig ordning. ”Vi är hotade av PayPal”, hävdar Hedegaard bestämt.


Och allt är enligt DI ”hemska” Slutpixlat fel.


Det enda vi från Slutpixlat har gjort är att be PayPal titta på om inte Dispatch International bryter mot något av PayPals avtal eller deras policy angående främlingsfientlighet och rasism. Vad sen PayPal fattar för beslut efter att ha granskat Di får det ju själva stå för.


Sen är det bara så lågt av Di och Hedegaard att ens antyda att Slutpixlat var orsaken till, eller skulle ha något att göra med det mordförsök Hedegaard uppger sig ha blivit utsatt för.


”Efter att jag blev utsatt för ett mordförsök 5 februari i år – utan tvekan från en ideologisk allierad till era vänner på Slutpixlat – organiserades ett solidaritetsmöte i det danska parlamentet.”


Att ta på sig offerkoftan vid lämpliga tillfällen är ju mer en regel än ett undantag från den typ av sajter som DI är.


Raffina Wall för SlutpixlatOBSERVERA: Du stödjer väl medborgarinitiativet mot de främlingsfientlig och rasistiska hatsajterna. Medborgarinitiativ mot Fria Tider!