14 sep. 2013

Grovt kriminella SvP demonstrerade!


Det nazistiska partiet Svenskarnas parti hade idag som bekant ett möte i Stockholm under parollen, ”Tusentals år av svenskhet – bryt inte våra blågula band”.

Här brölade de ur sig sitt nazistiska budskap i bästa propagandastil, så att till och med den nazistiske propagandaministern Joseph Goebbels skulle ha blivit avundsjuk, inför de drygt 150 ”hårdföra” nazister som hörsammat partiledare Jacobssons order om att närvara. Och vi behöver väl egentligen inte säga att majoriteten av dessa var unga rotlösa män. Det vill säga rotlösa i de övre regionerna då.

Och naturligtvis har de noll koll på allt annat än sin nazistiska historia då en av talarna för SvP uttryckte sig så här ”intelligent”.

”En företrädare från Svp säger från talarscenen att han bland annat vill visa att svenskarna är lika verkliga som andra folk, bland andra jugoslaver”.

Suck! Jugoslavien upplöstes redan 2003.

Och i vimlet bland SvP demonstranterna så dök den här bekanta nunan upp iklädd keps och solglasögon.

Bild: Aftonbladet
Kamil "kamelen" Ryba, ledare för den islamofoba organisationen Swedish Defence League. Fula fiskar simmar i samma vatten. (Kamil Ryba förnekar dock att det skulle vara han på bilden. Slutpixlat refererar enbart till vad Aftonbladet skrev om denna bild.)

Och inte helt oväntat så gick SvP.s egna så kallade "vakter" till angrepp mot åskådarna och blev därmed vederbörligen omhändertagen av polis.

Bild: Aftonbladet

Kort historik om SvP.

2008 gick den nazistiska organisationen Nationalsocialistisk front i graven efter 14 år.
I stället bildades partiet Folkfronten, där NSF:s tidigare medlemmar erbjöds medlemskap.


Efter att en socialistisk lokalförening i Jönköping registrerat namnet bytte Folkfronten 2009 namn till Svenskarnas parti.


Efter namnbytet kallar sig partiet inte längre national­socialistiskt, utan enbart nationalistiskt.


Kravet på undervisning i rasbiologi i skolorna har också rensats bort från partiprogrammet.


Nästan bara brottslingar styr nazistiska SvP!

I SvP:s ledning sitter personer som under många år varit engagerade i vit makt-miljön. Flera är dömda för grova brott.


Stefan Jacobsson partiledare

Var tidigare en av frontfigurerna i den militanta nazistiska organisationen Svenska motståndsrörelsen. Han var ansvarig utgivare för SMR:s tidning Nationellt Motstånd.
Efterträdde Daniel Höglund som partiledare för SvP i början av 2013.


Är dömd för våldsamt upplopp, misshandel och flera fall av brott mot knivlagen.

Anders Ärleskog vice partiledare

Har tidigare kandiderat för Nationalsocialistisk front i kommunalvalet i Karlskrona 2002 och 2006. Satt i NSF:s riksledning.


Är bland annat dömd för skade­görelse och hets mot folkgrupp.


Daniel Höglund partistrateg

Var engagerad i Nationalsocialistisk front mellan 1996 och 2008 då organisationen upplöstes. Ställde upp för NSF i kommunal­valet i Karlskrona 2002.


2006 kandiderade han för NSF i Troll­hättan.


När NSF avvecklades 2008 blev Daniel Höglund ordförande i det nystartade partiet Folkfronten, som ett år senare blev Svenskarnas parti.


Kandiderade till kommunfullmäktige i Grästorp i valet 2010. Han kom in, men tvingades lämna sin post när det uppdagades att han inte varit folkbokförd i kommunen tillräckligt lång tid.


Lämnade ord­för­andeposten i SvP i början av året och är i dag partistrateg.


Jonas Andersson partisekreterare

Var tidigare länsledare för Nationalsocialistisk front i Östergötland.


Stoppades av polisen i Linköping 2005 i en bil tillsammans med tre andra nazister. Bilen var fylld med molotovcocktails, knivar, slagträn, knogjärn och rånarluvor.
Häktades för för­beredelse till mordbrand och grov misshandel. Dömdes för det senare brottet till sex månaders fängelse.


Har även dömts för misshandel, våld mot tjänsteman och vapenbrott.


Dan Eriksson internationell sekreterare

Var tidigare vice ordförande för Nationaldemokraternas ungdomsförbund.
Har stått nära den nazistiska sajten Info 14.

SvP är inget annat än ett renodlat och synnerligen våldsbenäget nazistiskt parti och bör därför behandlas därefter. Och trots att vi har mötesfrihet i Sverige så kan man starkt ifrågasätta om ett parti med en sådan ideologi och värdegrund som nazisterna i SvP har, egentligen ens borde få demonstrationstillstånd. I många länder är ju nazistiska partier förbjudna.

Så man förstår att folk blir förbannade att dess nazister tillåts framföra sitt vidriga budskap. 

Inga nazister och rasister på våra gator tack! Förbjud nazistiska partier!

"Vid artikelns pressläggning pågår fortfarande SvP:s demonstrationståg som är på väg mot sitt slutmål, Observatorielunden. Dock så är demonstrationståget kraftigt försenade på grund av mycket omfattande motdemonstrationer av antirasistorganisationer. Bra jobbat säger vi på Slutpixlat då!"

Raffina Wall för Slutpixlat

Aftonbladet  SvD