22 sep. 2013

Känner du dig påtvingad mångkultur? Emigrera då!





Hat- och rasistsajten Avpixlat tycker i en artikel att svenska barn och ungdomar påtvingas mångkultur?
Och detta med anledning av att nyanlända barn placeras i vanliga skolklasser.

”Inte nog med hur svenska barn och ungdomar drabbas av den påtvingade mångkulturen i skolan i form av en otrygg tillvaro, nu ska även utbildningen i sig försämras då det hela ska anpassas till nyanlända elever tar plats i de vanliga klasserna.”

Menar verkligen Avpixlat att invandrarbarn i skolorna skulle göra att skolan är en otrygg plats?

Jo det gör de! För Avpixlat är ju inte för inte en smältdegel för främlingsfientlighet och rasism där förutfattade meningar och rena lögner blir till sanningar. Sanning enbart i deras ögon då naturligtvis.

Nu påstår också Avpixlat att utbildningen kommer att försämras på grund av att skolan skall anpassas till de nyanlända eleverna.

Återigen en förutfattad mening.

Varför kan inte Avpixlat någon gång vara riktigt ärliga och säga rätt ut vad de egentligen menar.

”Inga invandrare i skolan. Inga invandrare någonstans. Inga invandrare i hela Sverige”.

Förövrigt så är det enbart Avpixlat och dess rasistpöbel som känner sig påtvingade mångkulturen, vilket framkommer med all tydlighet i Avpixlats kommentarsfält.




Om nu Avpixlat och dess rasistpöbel i kommentarsfältet känner sig påtvingade mångkultur så föreslår vi från Slutpixlat att de antingen assimilerar sig illa kvickt, för mångkulturen är redan ett faktum i Sverige, eller att de med omedelbar verkan emigrerar till något land där deras fördomar, främlingsfientlighet och rasism mottages med öppna armar. Vilket dock lär bli svårt, inte många länder som fortfarande styrs av fascister eller nazister.

Raffina Wall för Slutpixlat