1 okt. 2013

Desperata åtgärder och knasiga citat av Ingrid Carlqvist!


Vi sade ju här på Slutpixlat att vi inte skulle skriva något mer om Dispatch Internationals ”chefredaktör” Ingrid Carlqvist.

Men vi insåg ju att detta var en omöjlighet då hon och hennes skötebarn DI ständigt ger upphov till många skratt då de i sin inskränkthet och totala verklighetsförvridna värld gör det ena grova klavertrampet efter det andra.


Framför allt är det Ingrid Carlqvists förmåga att verbalt utrycka den ena dumheten efter den andra som bara hon kan, som gjorde att vi insåg att vi inte är sämre än att vi kan ändra oss.


Så här presenterar Slutpixlat avdelningen knasiga citat av Ingrid Carlqvist. Citat som dock inte kommer att gå till historien, annat än möjligtvis som en fotnot i IC:s ”fantastiska” journalistiska ”karriär”.


"Men varifrån kommer den ganska bisarra uppfattningen att alla människor är lika mycket värda?" 


(Carlqvist leker översättningsexpert i en ledarartikel.) Facepalm säger vi på Slutpixlat då om denna artikel. DI: Mantrat om allas lika värde...


Nej, vi vet mer än väl Ingrid Carlqvist att inte du anser att alla människor är lika mycket värda. Vi önskar bara att du kunde hålla din bisarra och verklighetsfrämmande uppfattning för dig själv och inte döma människor utifrån din förvridna syn på bland annat dessa människors religion genom att basunera ut ditt omänskliga hat gentemot dem via hat- och rasistsajten DI.

Alla människor är faktiskt i grunden lika mycket värda Ingrid Carlqvist! Oavsett hudfärg, etniskt ursprung, sexuell läggning eller trosuppfattning.


Och apropå att värdesätta något utifrån olika värderingar så torde vi nu kunna påstå, utan att behöva värdera fakta, att Dispatch Internationals värde markant måste ha sjunkit. Den anstormning av läsare som Ingrid Carlqvist hade hoppats på verkar utan tvekan ha kommit på skam. Dock inte förvånande med tanke å DI:s innehåll. För vem vill läsa en tidning som enbart upprepar ett och samma budskap in absurdum. Totalitär religion, totalitär religion, totalitär religion, totalitär reli…


Så nu tar den islamofoba hat- och rasistsajten DI till desperata åtgärder för att locka till sig prenumeranter.


Man tänker låta sina artiklar vara fritt tillgängliga utan kostnad under några dagar. Och varför undrar ni då?


Jo, man ska enligt DI få möjligheten att läsa och bilda sig en uppfattning om Sveriges enda fria och sanningssökande internationella tidning!?


Fria, sanningssökande och internationell i en och samma mening? Tala om hybris!
Och fram till den 4 oktober så erbjuder DI ett förmånligt prenumerationserbjudande.
6 månader av islamofobiskt dravel erbjuds nu för det facila priset av endast 249 kronor mot ordinarie pris som är 515 kronor.


Man skulle lika gärna kunna prenumerera på en plankstump var på den ena sidan ett a är inristat, och på andra sidan det också ett a är inristat. För innehållsmässigt så är det samma sak som att läsa Dispatch International.


Den ”fria” och ”sanningssägande” tidning som DI säger sig vara, göre sig naturligtvis bäst som återvunnet papper. Toapapper då naturligtvis.


Ojdå!  Höll ju på att glömma av att DI slutade med pappersupplagan. För lite prenumeranter var det ju frågan om. Och om nu DI:s kampanj för att försöka få fler onlineprenumeranter fallerar så återstår ju inget annat än att lägga ned DI. För inte kan väl de hålla på i evigheter med att sprida sitt islamofoba hat och rasistbudskap utan inkomster. För intresset för DI verkar ju inte vara det största. Och för att inse detta behöver man ju inte vara någon "superjournalist" av ens Carlqvists "kaliber" för att förstå.

 
Curt Latinosson för Slutpixlat