12 okt. 2013

Ekeroth tycker att svensk läktarkultur är PK-skit.


Att Sverigedemokraterna inte gillar att de blågula färgerna formas i annat än en äktsvensk blågul flagga är ju ingen nyhet. De har ju vid ett flertal tillfällen uttalat sig negativt om hur svenska fotbollssupportrar uppför sig bara föra att de viftar med flaggor som enbart består av blågula ränder.

Detta är bland annat enligt den Sverigedemokratiske riksdagsmannen och amatörislamofoben Thoralf Alfsson ett utslag av politisk korrekthet.


”Ett alldeles utmärkt exempel på hur man överger den svenska flaggan har vi fått under Dam-Em i fotboll. Vi är många som reagerat på det flagghav som varit på Sverige matcher, dock inte i huvudsak svenska flaggor. Utan det har varit ett antal andra varianter utan det gula korset.


Det är väl inte en så avancerad gissning att även Camp Sweden drabbats av politisk korrekthet och nu överger den svenska flaggan. För mig är det helt obegripligt. Den svenska identiteten skall raderas ut!”


Thorlf Afsson går i taket bara för att de flaggor som de svenska supportrarna viftar med på läktaren saknar ett gult kors. Och jämställer detta som om den svenska identiteten är på väg att raderas ut?


Och nu har även det Alfssonska vansinnet drabbat Kent Ekeroth som tyckte så här då han såg de svenska supportrarnas flaggviftande under det svenska fotbollslandslagets match mot Österrike igår:Enligt den så verbalt ”skickligt” uttrycksfulla Ekeroth så undrar han vad som hände med den svenska flaggan? 

Ekeroth! Den äktsvenska flaggan fanns faktiskt också på läktarna! Om än i mindre omfattning kanske. Men färgerna på flaggorna är fortfarande blågula om än randiga, och de svenska fotbollsupportrarna viftade också glatt med dessa flaggor. För i ärlighetens namn så tror vi inte de bryr sig om, om det finns ett kors eller inte på flaggan. Bara den är blågul. För Svenska fotbollssupportrar lägger inte politik i allting som vissa inskränkta individer från Sverigedemokraterna gör.


De kan älska sitt fotbollslandslag ändå! Och medan läktarkulturen i Sverige utvecklas till ett rent Tifo arrangemang i bästa sydeuropeiska stil, så finns det de bakåtsträvare som uppenbarligen inte vill se svenska fotbollssupportrar roa sig och glädjas över svenska fotbollsframgångar. Och allt bara för att de blågula flaggorna saknar kors.


I sammanhanget kan ju nämnas att Zlatan gjorde det avgörande målet mot Österrike. Något som förmodligen sved i den Sverigedemokratiska själen då vissa ur detta rasistiska parti inte anser Zlatan vara svensk.


Dessutom så hyllade det svenska laget fansen på matchen:


Alexander Kacaniklic: ” Bästa publiken jag upplevt i landslaget.”


Säger ju något om populära de svenska fotbollssupportrarna är ibland landslagets spelare och vise versa.


Heja Sverige! Mera blågula randiga flaggor vill vi se!


Curt Latinosson för Slutpixlat