12 okt. 2013

Fria Tider jämställer Expo med spionorganisation!?

Hat- och rasistsajten Fria Tider försöker att i en artikel som handlar om en lag som gör det lättare för polis och åklagare att stoppa spioneri vinkla till det att stiftelsen Expo skulle vara en ren spionorganisation som går i den svenska statens ledband.

”Den privata stiftelsen Expo, som spionerar på svenska dissidenter för svenska statens räkning, berörs dock inte av det nya lagförslaget. Expo finansieras av svenska staten och lämnar enligt egen uppgift vidare sin registrerade information till polisen och säkerhetspolisen. Verksamheten är inriktad på att spionera på och skandalisera svenska invandringskritiker och konservativa opinionsbildare, samt föra in dessa personer i ett register som går under namnet ”Expo Arkiv”. Trots detta kommer man alltså inte att påverkas av den föreslagna straffbestämmelsen.”

Ojdå… Nu är helt plötsligt invandringskritiker och konservativa opinionsbildare dissidenter?

Stora offerkoftan åker på när Fria Tider fantiserar om vad Expos verksamhet går ut på.

Tror inte att Expos verksamhet är inriktad på att skandalisera svenska invandringskritiker och konservativa opinionsbildare, läs Sverigedemokrater, för detta klarar dessa rasister och fascister bara så bra av att göra på egen hand.

Ganska kul att Fria Tider inte enbart utmålar sig själva, utan också Sverigedemokrater och andra fascister som dissidenter i stil med Andrej Sacharov och Alexandr Solzjenitsyn och jämställer svenska staten med en totalitärt styrd regim.

Det påvisar i vanlig ordning den totalt förvrängda världsbild som hat- och rasistsajten Fria Tider lever i och ständigt försöker förmedla.


Stora foliehatten på för Fria Tider därmed. Tick tack, tick tack...Raffina Wall för Slutpixlat