15 okt. 2013

Låt de blågulrandiga flaggorna tysta Alfsson och Ekeroth ikväll!

Som bekant så spelar Sverige VM-kval match i fotboll ikväll mot Tyskland på Friends Arena. Och vi vet naturligtvis att de underbara svenska fotbollssupportrarna helhjärtat kommer att stödja det svenska fotbollslandslaget.

Och naturligtvis kommer det Tifo arrangemang som planerats inför kvällens match av supporterföreningen Camp Sweden att i vanlig ordning spraka av blågulrandiga flaggor och tysta de belackare från Sverigedemokraterna som inte tycker om dessa randiga flaggor. Vilka de facto är det svenska rikets äldsta flagga.


Något som en av de historieokunniga herrarna i Sverigedemokraterna helt tycks ha förbisett.


”Va fan e det för flagga de viftar med nuförtiden (gulblårandig)? Något PK-skit? Vad hände med den svenska flaggan?” Kent Ekeroth.


Men Kent Ekeroth!? Vad säger du? Det är ju den svenska flaggan de viftar med!
Att en person som Ekeroth som talar sig varm för svenskhetens bevarande och att de svenska traditionerna måste följas inte egentligen har en susning om den svenska historien är ju naturligtvis beklämmande.


Den andre av dessa historieokunniga Sverigedemokrater, Thoralf Alfsson, som i en artikel i sin blogg gick till så hårt angrepp på Camp Swedens företrädare enbart för att de skapat en kopia på Sveriges äldsta flagga, lyckades genom detta att hetsa upp sin pöbelhord till den grad att de skickade rena hotelser till Camp Swedens företrädare.


”Likväl som Svenska kyrkan inte vågar stå upp för sin tro på Jesus så vågar uppenbarligen svenska fotbollssupportrar inte stå upp för den svenska flaggan med sitt kors.


Uppenbarligen har det svenska flaggviftandet med det blågula svenska flaggan stuckit i ögonen på de politiskt korrekta och nu skall det stoppas med 1000st märkliga flaggor. Nyttiga idioter finns det tydligen gott om både i kyrkan och ibland fotbollssupportrarna.”


Vad som sticker Thoralf Alfsson i ögonen mest tycks vara det faktum att de blågulrandiga flaggorna som Camp Sweden tog fram saknade ett kors!?


Att Alfsson sen lägger in religiösa undertoner i sitt resonemang och dra in Jesus i det hela och tycker att svenska fotbollssupportrar är nyttiga idioter enbart för att de viftar med en flagga som saknar kors, bevisar ju enbart en sak.


Att Thoralf Alfsson i vanlig Sverigedemokratisk ordning har svårt att hålla isär olika begrepp.


Vi får väl se om de bägge herrarna Ekeroth och Alfsson framhärdar i sin historieokunskap och in absurdum fortsättningsvis underkänner och idiotförklarar de äkta svenska fotbollsupportrarna bara för att de vill visa sin glädje och uppskattning för det svenska fotbollslandslaget genom att vifta med blågulrandiga flaggor.

CAMP SWEDEN – VI STÅR UPP FÖR SVERIGE

Och det gör vi här på Slutpixlat också! Låt oss drömma oss tillbaks tills Fotbolls VM 1994 och hoppas att Sverige kan upprepa, eller varför inte förbättra det VM resultatet i nästa VM. Låt oss gräva guld i Brasilien! 

Curt Latinosson för Slutpixlat

SvD SvD SvD Skånskan