13 nov. 2013

Björns Söders lögner i TV avslöjade! Då går Avpixlats nätpöbel till attack.


När den antirasistiska sajten IRM och Aftonbladets sajt Politism publicerade en faktagranskning av Björn Söders uttalanden i SVT debatt så dröjde det inte länge förrän bägge sajterna utsattes för så kallade DDoS attacker.

Allt naturligtvis i syfte att försöka tysta de antirasistiska krafterna då de på ett så avslöjande sätt klädde av Björn Söder och avslöjade hans lögner.


Nu publicerar Expressen IRM:s artikel rätt av vilket vi på Slutpixlat också gör.


Anledningen till detta är att visa rasisterna att de inte kan stoppa oss antirasister med dessa olagliga metoder.


Vad Sverigedemokraterna och deras nätpöbel på den av SD sponsrade hat- och rasistsajten Avpixlat mest avskyr är när deras politiska företrädare ifrågasätts och avslöjas.


Då gäller det att med alla tillbuds stående medel stoppa de som de anser vara en nagel i ögat på dem. Vilket är ett hyckleri av megaformat då Avpixlat inte drar sig för att hänga ut människor i parti och minut då det inte passar dem och samtidigt uppmana sin pöbel till rent brottsliga aktioner gentemot de som de hängt ut.


Här är IRM:s artikel om Björn Söder. 

Curt Latinosson för Slutpixlat

"I torsdagens SVT Debatt deltog Henrik(jag) från IRM i en debatt om den numera rikskända ”tårtningen” av Jimmie Åkesson. SD:s pressekreterare Björn Söder var vår huvudmotståndare trots att vi som Söder anser att tårtning är ett riktigt dåligt sätt att bemöta SD. Söder kom dock med en hel del minst sagt märkliga påståenden som vi känner att vi bör reda ut."


* Öhh, jo det gör det.