27 nov. 2013

Bojkottande SD bör bojkotta sig själva!

En populär metod ibland de ledande rasisterna i det Sverigedemokratiska partiet är att de snart sagt tycks vilja bojkotta alla företeelser eller händelser som på något vis är negativa till just SD.

Är det inte klädbutiker eller hamburgerkedjor som tilldrar sig SD:s missnöje så är det nu sist en ICA butik som inte faller i SD:s smak.


Om nu SD och dess reptilhjärnspolitiker fortsätter med att utlysa bojkotter mot enskilda firmor och annan affärsverksamhet så lär de snart få gå både nakna och hungriga.


Och ser ni en ensam individ endast iklädd en offerkofta hållandes en pappersmugg så är det inte en tiggare i vanlig bemärkelse utan en Sverigedemokrat som effektivt har bojkottat sig själv in i fattigdomen.


Det är faktiskt ett litet löjets skimmer över vissa SD-politiker som uppmanar till bojkott så fort det sägs eller görs något från vissa näringsidkare som inte vill ha med SD att göra.


Mest patetiska bojkottförsöket från SD:s sida hittills är väl bojkotten mot hamburgerkedjan Max, och det bara för att Max i somras tog ställning för mångfald då under parollen, ”Utan mångfald - ingen tillväxt.”


Något som faktiskt fick en kontraproduktiv effekt. För SD då vill säga, då Max efter detta ökade sin omsättning.


”Allting går att sälja med mördande reklam, kom och köp konserverad gröt.”


Nåja, den störste bojkottivraren i SD tycks ju vara riksdagsmannen Björn Söder.
Får vi från Slutpixlats sida komma med en liten uppmaning till Björn Söder, i all välmening naturligtvis.


Hur vore det om ni i namnet av den nolltolerans mot rasism ni fortfarande har kvar bojkottade alla de som inom partiet ständigt fäller främlingsfientliga och rasistiska uttalanden stup i kvarten?


Vi vet att detta naturligtvis skulle bli ytterst svårt, då en sådan åtgärd i princip skulle innebära att ni totalbojkottade hela partiet. Men ni kunde ju åtminstone försöka. Det hade ju inte enbart varit mer trovärdigt att inleda en sådan bojkott, det hade ju också varit en välgärning mot de drygt 90 procent av befolkningen som inte tycker som ni.


För att de nuvarande bojkotter, du Björn Söder initierat, känns enbart löjliga och verkar endast vara rent effektsökeri som enbart visar vilket patetiskt parti SD egentligen är.


Så svenska folk! Dags att bojkotta Sverigedemokraterna från politiskt inflytande. Rösta bort dem från riksdagen 2014!


Raffina Wall för Slutpixlat