26 nov. 2013

Thoralf Alfsson: "Vad har hänt med MITT land?"

Rasisten och islamofoben Thoralf Alfsson (SD) ställer en aning egotrippad fråga i rubriken till en artikel i sin blogg.

”Vad har hänt med mitt land?”


Thoralf undrar över hur tillståndet är med Sveriges 7-klövern politiker och journalister.


Jo tack, säger vi då, det är bara bra. Hur står det till med ditt eget tillstånd Thoralf?


För i en märkligt kverulantisk artikel så säger Thoralf att han är bekymrad när han får ta del av nyheterna.


Vad som mest tycks bekymra Alfsson är bland annat att Migrationsverket begär 500 miljoner av regeringen, att utrikes födda får jobben före svenskarna? och vad som framför allt bekymrar Alfsson är att SD inte får vara med i EU-debatten.


Och efter varje ”bekymmer” som dyker upp i Alfssons artikel så ställer han samma fråga.


”Vad har hänt med mitt land?”


Låt oss då påminna Alfsson att landet Sverige inte är ditt. Det tillhör faktiskt alla som bor i landet. Och det oavsett var man kommer ifrån, eller vilken hudfärg man har, eller vilken etnicitet man tillhör, eller vilken religion man tillber, eller vilken sexuell läggning man har.


Och som en liten upplysning till den bekymrade Thoralf Alfsson, som undrar vad som hänt med hans land, kan vi bara säga en sak. 


Utveckling!


Utveckling mot en modern demokrati där uppenbarligen inte vissa ”bekymrade” individer verkar ha hängt med. Det är vad som hänt med DITT land Alfsson!


Utveckling mot ett mångkulturellt samhälle i en allt mer globaliserad värd där respekten för mänskliga rättigheter och värderingar är det enda sättet ett land kan överleva på i framtiden.


Så istället för att bekymra dig om vad som hänt med ditt land Thoralf Alfsson, så borde du istället anamma utvecklingen. För nationalromantiskt extremnationalistvurmande och den där med tillhörande fascismen var redan dödförklarad den dag den föddes. Och vis av hur historien tenderar att upprepa sig så kommer du, Thoralf Alfsson, och ditt parti Sverigedemokraterna att som företeelse försvinna inom en snar framtid.


Och det kan man kalla en bra utveckling.Curt Latinosson för Slutpixlat