28 nov. 2013

Ledande Sverigedemokrat: ”Vi är inte fascister!” Jasså!?


Den Sverigedemokratiske riksdagsledamoten Mattias Karlsson skriver idag i Aftonbladet debatt en artikel där han påstår att SD då inte är ett fascistiskt parti!?

Artikelns innehåll är enbart en enda lång utläggning där Mattias Karlssons främsta mål tycks vara att visa sitt hat gentemot forskaren Henrik Arnstad.


”Vänstern har alltid drivits av en önskan att kunna stämpla ”fascism” på alla de ogillar. Vänsterjournalisten Henrik Arnstad drivs av samma agenda när han ihärdigt försöker stämpla ”fascism” på alla former av nationalism.”


Nu vet vi ju att Henrik Arnstad inte är särskilt omtyckt i de Sverigedemokratiska kretsarna då han gång på gång avslöjat vilket främlingsfientligt, rasistiskt och framför allt fascistiskt parti SD egentligen är.


Att nu Mattisa Karlsson försöker förneka det faktum att SD är fascister känns enbart patetiskt.


För högerextrem nationalism har ju alltid gått hand i hand med fascismens vidriga ideologi.


Kärnan i den fascistiska ideologin är just nationalismen. Historikern Henrik Arnstad som i fem år har studerat fascismens ideologi utifrån den moderna internationella forskningen hävdar i DN-debatt 2012-11-15 att Sverigedemokraterna är neofascister. Denna moderna och förklädda typ av fascism har som mål att:

* Avskaffa vår demokratiuppfattning som betonar politisk jämlikhet och enighet i världen till förmån för ett etniskt homogent samhälle. (SD vill ju faktiskt inskränka vår religionsfrihet, vårt sätt att klä oss och därmed vår demokrati)

* Den västerländska demokratin som nu är baserad på mänskliga rättigheter och individens frihet, ska ersättas av demokrati baserad på idén om ett organiskt samhälle.

* Man vill ingjuta i folket att de europeiska kulturerna befinner sig inför ett akut hot och till och med har gått förlorade. Vår etniska identitet förstörs av det multikulturella och multietniska.

* Eftersom ordet fascism har blivit så negativt laddat så vill man presentera den på ett nytt sätt. En innovativ tredje väg mellan traditionell vänster och höger. (Men i själva verket så är de ett nationalistiskt och främlingsfientligt högerparti) 
(Saxat från Yvonne S.)

Något som hatpöbeln på SD-organet Avpixlat inte heller tycks förstå då kommentarerna kring Mattias Karlssons så kallade debattinlägg visar på en historielöshet och ett förnekande av sanningen så det står härliga till.

Det enda som för tillfället har rykande åtgång i hat- och rasistsajten Avpixlat är foliehattarna.

I sammanhanget kan man väl säga att Mattias Karlsson verkligen kastar de stora stenarna i SD:s glashus denna gång, då han säger att vänstern alltid har drivits av en önskan att kunna stämpla fascism på allt de ogillar.


Något som känns en aning oseriöst då SD företrädare gärna stämplar allt som de ogillar som vänsterextremism. Media är vänsterextremister, i stort sett alla andra politiska partier utom SD är vänsterextremister, kritiker av SD är vänsterextremister, grannens röda katt är vänsterextremistisk, osv...


Nej, det är Sverigedemokraterna som är de verkliga extremisterna i det här sammanhanget. Högerextremister med en fascistisk ideologi i bagaget. Och att i det läget gå ut i en debattartikel och förneka att man inte skulle vara fascister är som att påstå att utomjordingar byggde den kinesiska muren. En lögn med andra ord.

Raffina Wall för Slutpixlat