23 nov. 2013

Ingrid Carlqvist tar på sig offerkoftan igen!


Den främlingsfientliga, rasistiska och islamofoba nätblaskan Dispatch Internationals ”chefredaktör” Ingrid Carlqvist ägnar en hel artikel åt att såga bloggen ”Inte Rasist Men…”

Under rubriken, ”Liten blogg får stor uppmärksamhet efter påstående om attacker”, så utrycker Carlqvist bland annat sin ilska över att Sverigedemokraten Björn Söder blir ifrågasatt av IRM och sen tycker hon vidare att IRM bara kommer med massa lögner!?


Vad som egentligen retar upp Carlqvist och gör henne ilsken är det faktum att IRM, och det med rätta, får mer uppmärksamhet av rikspressen än hennes älskade och snart konkursfärdiga Dispatch International.


För när Carlqvist kallar IRM för en liten blogg så missar hon faktiskt det faktum att IRM har över 31 000 gillar på Facebook och att IRM ständigt avslöjar SD:s lögner till skillnad från DI som enbart kommer med lögner och enbart har lite drygt 1000 gillar på Facebook.


Säger väl något om vilken folk tycker är trovärdigast att läsa.


Och numer så avslutar Carlqvist alla sina artiklar med att tigga pengar.


”Tyckte du om den här artikeln? God journalistik kostar pengar men på grund av ständiga attacker mot oss kan Dispatch International i nuläget inte ha prenumeranter. Vi hoppas därför att du vill stödja oss med ett ekonomiskt bidrag.”


Uppenbarligen så tycker inte folk att DI och framför allt Ingrid Carlqvist står för god journalistik. Om så hade varit fallet så hade ju inte Carlqvist behövt ta på sig offerkoftan och ränna runt med tiggarbössan.


Raffina Wall för Slutpixlat