25 nov. 2013

Klädkoder för fascister!

Som bekant så vill ju Sverigedemokraterna sparka invandrare som inte följer den svenska klädkoden?

Man måste ju då ställa sig frågan om vad som egentligen är den svenska klädkoden.
Är det slitna jeans, T-shirt och trätofflor, eller Armani eller Hugo Boos kostym, eller rent av bomberjackor och svarta marschkängor. Eller helt enkelt Sverigedräkten? Den sistnämnda gör sig faktiskt inte bra på en arbetsplats då risken för att man fastnar med knätofsarna i någon maskin är överhängande.


Dock så har Slutpixlat rotat lite i där det Sverigedemokratiska partiet har sina rötter, och funnit att den klädkod som de flesta Sverigedemokrater nog helst vill se, är av det uniforma slaget.


Då vi i nuläget inte riktigt vet exakt vilken klädkod som det svenska folket bör anamma för att tillfredställa Sverigedemokraterna, så gissar vi att åtminstone den Sverigedemokratiske ledaren kommer att vilja se ut så här. Ja åtminstone för att tillfredställa sin egen önskan om att verka inne modemässigt.  Dock bör han nog välja en annan kläddesigner så att han inte som i detta fall, ser ut att ha behov av både livrem och hängsle. Å andra sidan så passar faktiskt stilen ihop med den politik som SD för. Enformig.Dock så vet vi mer än väl vilken klädkod som Sverigedemokraternas gaphalspöbel på Avpixlat helst vill ha på sig. Retro style 1935, kallas den visst. Sitter som handen i handsken på detta klientel, då de med denna uniforma uniform kan dölja sina fula nunor i gruppens anonymitet likväl som de gör i kommentarsfältet på Avpixlat.


Eller kanske de vill klä sig lite mer jordnära som Avpixlats nestor Mats Dagerlind. Märk väl att här är den för sverigedemokrater så vanliga accessoaren, järnröret, utbytt mot en hederlig gammaldags knölpåk. Enkelt och chickt ska det vara för en neandertalare av rang.


Ja nu vet vi ju lite mer om vilka klädkoder det är fascisterna föredrar, ja förutom den för Sverigedemokraterna så traditionsenliga foliehatten och offerkoftan då. Vilket vid det här laget nästan måste ses som arbetskläder för dem. Dock så kan man inte göra avdrag för denna typ av arbetskläder i deklarationen. Enbart för skyddsutrustning och skyddskläder medges avdrag. Ren dumhet har ju aldrig gått att dra av för. 

Curt Latinosson för Slutpixlat