15 nov. 2013

Xenofoberna i SD har 1 rätt - enligt statistiken!


Enligt offentlig statistik har sedan år 1851 så många som 3 449 340 personer invandrat till vårt land. Å andra sidan så har under samma tid 3 110 906 personer utvandrat. Snacka om massinvandring = 1 rätt.

Utan invandring hade Sverige fortfarande varit ett fattigt potatisland i Europas norra utkant.

Den industrialisering och kulturutveckling som är Sverige idag har till helt övervägande del utvecklats av 160 års invandring.
Vi behöver och kommer att för framtiden behöva mer invandring. Gärna då av personer med drivkraft att utveckla företagsamhet.

Enfrågepartiets ordförande i Halmstad skrev i HP att det som hände i Tyskland under Hitler i den tidens ögon var rätt. Han tycker även att Ingvar Kamprad inte skall klandras för att ha varit aktiv i nazistsympatiserande Nysvenska rörelsen och under en tid även starkt aktiv i den rent nazistiska Svensk socialistisk samling SSS.

Med den uppfattningen så förstår jag hur han kan påstå att Enfrågepartiet SD inte är rasistiskt eller främlingsfientligt.
Samma andas barn som ständigt återkommer med enformig mytspridning att allt är invandringens fel.

Trångsynt och enfaldigt hävdas att invandringens kostnader stjälper Sveriges ekonomi. Märkligt då att Sverige har Europas starkaste ekonomi i dessa tider. Enfrågepartisternas analytiska förmåga synes vara undermålig.

Artikeln är en insändare skriven av: Sune Andersson - världsmedborgare