15 nov. 2013

Dags för en motmanifestation mot nazisterna!

Det nazistiska Svenskarnas parti avser att manifestera med ett fackeltåg mot ”svenskfientligheten” lördagen den 7 december i Lidköping mellan klockan 15:30 och 19:00.

”Med facklor i hand avser Svenskarnas parti att genomföra en värdig manifestation för att hedra mångkulturens offer och protestera mot svenskfientligheten. Avsikten är att manifestationen skall arrangeras årligen och skifta stad från år till år.


Genom att manifestera så visar vi att det finns svenska män och kvinnor som vägrar knäböja inför svenskfientligheten, vi visar att det finns hopp och ljus i en tid av mörker.”


”Hedra mångkulturens offer och protestera mot svenskfientlighet!?”


Ack ja… De små nazisterna är enbart offer för sin egen sjuka ideologi där retoriken då sannerligen lämnar i övrigt att önska.


Nåväl… Inte ska vi väl låta nazisterna få framföra sina sjuka tankar utan att få stå oemotsagda.


Någon form av motmanifestation måste naturligtvis bli till, då det är av yttersta vikt att visa de här våldsbenägna och antidemokratiska nazisterna med deras våldsdömde brottsling Stefan Jacobsson i spetsen att den politik och ideologi de står för inte här hemma i ett modernt samhälle.


Dock så förordar inte Slutpixlat att något våld tas till gentemot detta nazistiska klientel, för inte vill vi väl sjunka ned på samma moraliskt låga nivå som de.


Nu meddelar ju dock SvP att man inte kan ange någon samlingsplats för sin manifestation då tillståndet hos polismyndigheten ej ännu är klart.


Vore polisen smart så skulle de naturligtvis inte ge SvP något tillstånd alls. Det skulle ju spara samhället en massa pengar. Och om SvP skulle hävda att det inskränker i yttrandefriheten så är de ute och cyklar. För i yttrandefriheten ingår inte att hetsa mot folkgrupp eller att med våldsmetoder framföra sitt budskap.


Varför har vi inte en lagstiftning Sverige som förbjuder nazistiska organisationer från att manifestera och demonstrera likt de har i många andra länder?


Nåväl, så länge nazisterna marschera måste också antifascister och antirasister visa sin avsky mot det här vidriga nazipartiet och dess klientel.


Dags att blåsa ut ljuset för nazisterna! Vi kommer aldrig att knäböja inför fascisterna!Raffina Wall för Slutpixlat