5 dec. 2013

Avpixlat skribent: ”Muslimska och afrikanska massinvandringens fel att skolan är i förfall!”

Likt den rasistiska Dispatch International och dess chefredaktör, islamofoben Ingrid Carlqvist gjorde häromdagen, fastslog att skolbarnens dåliga resultat som kom fram i den nyligen släppta PISA-studien enbart berodde på massinvandringens problem, så anser sig inte hat- och rasistsajten Avpixlat att de måste vara sämre i sin rasism, och islamofobi. De går steget längre.

För i en artikel med rubriken, "Öppet brev till den svenska regeringen", så slår nu deras senaste ”stjärnskott”, Björn Norström bestämt fast, att visst är det massinvandringens fel att det svenska skolsystemet försämrats, och det enbart beroende på att denna massinvandring kommer från muslimska och afrikanska länder?


”Roten till det pågående svenska skolförfallet är direkt kopplat till massinvandringen från muslimska och afrikanska länder vars skolsystem är direkt usla, även jämfört med den kravlösa flumskolan som den svenska vänsterrörelsen och media hyllar och som är en del av grundproblemet. Kombinationen massinvandring med kravlöshet har nu officiellt bevisats dödlig för ett historiskt utmärkt skolsystem.

Ju fler somalier som går i svenska skolor desto mer lika de somaliska skolorna kommer naturligtvis de svenska skolorna att bli. Ju fler elever från Mellanöstern som går i de svenska skolorna desto mer lika skolor i Mellanöstern blir de svenska skolorna. Tyvärr är varken Somalia eller Mellanöstern kända för att ha förträffliga skolor. Ett vattenglas kan absorbera en droppe citronjuice utan att vattnet nämnvärt smakar surt, tänk Finland. Om samma vattenglas konstant blir utsatt för droppar, eller snarare en strid ström av citronjuice, tänk Sverige, kommer till sist vattnet smaka rejält surt. Finska skolor ligger i toppen. Svenska skolor förfaller.”


Hur sen Björn Norström lyckas med att dra slutsatsen att den svenska skolan skulle bli mer lik de somaliska skolorna bara för att vissa elever kommer från just Somalia är en gåta, för likt alla andra elever i Sverige så är det den svenska skollagen som gäller och inget annat. Och det oavsett vilket land man kommer ifrån.


Nej, Björn Norströms utspel i hat- och rasistsajten Avpixlat smakar faktiskt rejält surt.  Surt av främlingsfientlighet, rasism och hat, att maximala surhetsgraden för länge sedan redan har passerats.


Uppenbart att Norström själv absorberat varenda droppe av citronjuice som går att uppbringa.


Att som SD och dess medlöpare i Dispatch International, Avpixlat och Exponerat konstant nu gör, skylla massinvandringen på de problem som finns i det svenska samhället, är att välja den enkla vägens retorik då de så uppenbart inte längre klarar av att föra en seriös debatt om de problem som finns i det svenska samhället. Lättare då att utmåla något som man inte begriper som negativt.

  
Raffina Wall för Slutpixlat