6 dec. 2013

Avpixlats Mats Dagerlind förtalar meningsmotståndare!


Hat- och rasistsajten Avpixlats nestor Mats Dagerlind hävdar att Avpixlat inte sysslar med hot? De motarbetar hot?


Från Slutpixlats sida måste vi då ställa en enkel fråga till Dagerlind.

Sen när började ni på Avpixlat motarbeta de hot som ni säger er inte syssla med?


För än så länge har vi inte märkt av någonting av detta. För i Avpixlats kommentarsfält förekommer ständigt hot och förtal av meningsmotståndare.


Uppenbart att Dagerlind själv inte tycks läsa vad som skrivs i Avpixlat, eller tycker han inte att de hot mot enskilda individer eller grupper som där förekommer inte är några hot utan en naturlig del i hur Avpixlat ska agera?


Att sen som Dagerlind gör kalla Avpixlat för obunden bara för att som han påstår inte Åkesson har något direkt att göra med Avpixlat känns enbart patetiskt.


Det var ju Åkesson själv som hävdade att i Avpixlat kan man få läsa de sanningar som PK-media inte vill skriva om? 

Avpixlat är ju Sverigedemokraternas språkrör till sina sympatisörer där Kent Ekeroth fortfarande drar i trådarna då han står som ansvarig för det ideella föreningskonto som används för att göra donationer till Avpixlat.


Sen känns det lite som om Dagerlind minst sagt är ute och cyklar när han personligen på sitt eget Twitterkonto förtalar den som ligger bakom SD-citat.När man inte trodde att Dagerlind kunde sjunka längre så har han på egen hand visat att det kan han visst.

Raffina Wall för Slutpixlat