6 dec. 2013

Nazisterna i SvP vill hedra mångkulturens offer!?

SvP:s pöbelorgan "Framåt", nej förlåt... "Bakåt" ska det ju vara!


Som vi tidigare har skrivit om här i Slutpixlat så ämnar det nynazistiska Svenskarnas parti att i morgon vid Gamla stadens torg i Lidköping klockan 15:30 manifestera mot svenskfientligheten och hedra dem som fallit offer för mångkulturen?

De små stackars förvirrade fascistsjälarna i SvP tycker alltså de är offer för mångkulturen och därmed måste de uppenbarligen hedra sig själva och spy ut sitt hat mot de som inte delar deras åsikter genom att kalla dem för svenskfientliga.


Ett parti som hyllar och hedrar den starkt antisemitiske ultranationalistiska grundaren och ledaren av den fascistiska terroriströrelsen ”Ärkeängeln Mikaels Legion”, Corneliu Zelea Codreanu, på hans dödsdag, med orden, ”Codreanu förtjänar att bli ihågkommen och hedrad av europeiska män och kvinnor överallt. Ingen tjänade sitt folk med en renare kärlek; ingen bekämpade sitt folks fiender med ett djupare hat”, har uppenbarligen inte alla hästar hemma i stallet.


 

Att de nynazistiska fascisterna i SvP nu taktfast med den våldsdömde nazistledaren Stefan Jacobsson i spetsen och med den så ökände Lidköpingspolitikern för SvP, Curt Linusson som talare bland annat ämnar framföra sin vidriga och människofientliga ideologi i morgon kommer naturligtvis inte att stå oemotsagd.

Under parollen ”Ett Sverige för alla”, kommer det att hållas en motmanifestation gentemot nazisterna för demokrati och kulturell mångfald. Mot rasism, nazism och fascism.


Samling för denna motmanifestation är klockan 15:00 vid parkeringen vid Torgbron i Lidköping.


För att påminna er om intelligensnivån inom SvP, vill vi från Slutpixlats sida återigen visa denna lilla You Tube snutt med Madicken Pettersson Fridén, distriktsledare för Svenskarnas parti i Värmland där hon försöker förklara vad svensk kultur är, ”ehhh, hmmm, ehhh du förstår, eehhh försvara firande av vårt firande.” 

”Släpps trollen ut i solskenet så spricker de. Den metoden bör användas även med företrädarna för Svenskarnas parti.” Värmlands Folkblad.

”Svenskarnas parti är offer för sin egen dumhet!” Slutpixlat


Raffina Wall för Slutpixlat


Skånskan  SMP