2 dec. 2013

Ingrid Carlqvist: ”Lagen mot förintelseförnekande bör tas bort”.


Dispatch Internationals islamofoba chefredaktör Ingrid Carlqvist var härförleden gäst hos den högerextremistiska, nationalistiska och fascistiska radiokanalen ”Radio Länsman”.

Där diskuterades ibland annat varför det finns en lag emot förnekandet av förintelsen. (Folkmordet på bland annat judar, zigenare och oliktänkande under andra världskriget.)


Ingrid Carlqvist tycker det är dumt med en lag mot förintelseförnekande, och hon tycker att lagen bör tas bort. Folk bör väl få ha en annan uppfattning av historien tycker Carlqvist.


”Om man inte tillåter stollarna att säga dumma saker så får man en hel generation som inte vet hur man argumenterar emot stollar.”


Öhum… Vi börjar nu förstå varför Carlqvist vill ha bort lagen. Eller? Ingrid Carlqvist säger ju dumma saker mest hela tiden och hon vill uppenbarligen att en hel generation ska lära sig hur man argumenterar emot stollar som henne själv.


Storsint av dig att bjuda på sig själv på det viset Ingrid.


Carlqvist tycker att det är viktigt att man får höra vad motståndarna/förintelseförnekarna säger för om man lyssnar på dessa kan man faktiskt komma på att man har fel?


Och förövrigt så tycker herrarna som håller i Radio Länsman att tolerans är det samma som totalitär hjärntvätt!?


Säger något om vilken nivå de befinner sig på, så inte undra på att de anser att det är ett kärt återseende att islamofoben Ingrid Carlqvist gästar dem igen.


Så lyssna gärna på Radio Länsmans intervju av Carlqvist och få er ett gott skratt. Här tillåts stollarna att säga många dumheter. (LÄNK)

Raffina Wall för Slutpixlat