3 dec. 2013

Jimmie Åkesson lever inte som han lär!

Den Sverigedemokratiske ledaren Jimmie Åkesson lever uppenbarligen inte som han lär.

Då han och hans partikollegor gärna kallar andra som inte delar deras åsikter för svenskfientliga och då SD varmt vurmar om vikten av att bevara de svenska traditionerna och på alla sätt orerar ut vikten av att i första hand gynna svenska intressen framför allt annat, så sitter Åkesson och rattar två utländska bilar?


För enligt Nyheter24 så står Jimmie Åkesson som ägare till en Skoda Oktavia från 2000 och en Audi A4 B8 från 2010.


Den äkta helyllesvensken och svensknationalistvurmaren Åkesson kör alltså tvenne utländska fordon!?


Naturligtvis en skandal utan dess like! Varför kör du inte ett äkta svensktillverkat fordon Jimmie?

Visserligen så ägs ju numer både Volvo och Saab av utländska intressen så man kan ju förstå att Jimmie nog är minst sagt förvirrad av vilket fordon han ska ratta.
Men Volvo och Saab var ju en gång helsvenska produkter och med tanke på att SD älskar att vältra sig i historiens dimmor likt apor i bergen så nog borde det väl inte vara någon fara om Jimmie sålde av sina tvenne utländska bilar och satsade på en Volvo och en Saab.


Skulle detta dock inte passa Åkesson, då Volvo och Saab inte känns riktigt äktsvenska längre, så finns det faktiskt fordonstillverkare i Sverige där ägarna är helsvenska och fordonen de facto byggs på svensk mark. Något som absolut borde tilltala Jimmie och vara till hans fördel politiskt. Nationalstaten går ju före allt annat! Även importerade bilar utrikes ifrån.


Så låt oss från Slutpixlat presentera tvenne fordon som Åkesson kan ratta i rätt politisk korrekthet utan att behöva skämmas inför sina rättrogna partikamrater.


Det första fordonet är en riktig sportbil för män med pondus, intelligens, karisma, integritet och en stor plånbok naturligtvis.


Koenigsegg Agera R 2013 års modell till det facila priset av endast 9,15 miljoner äktsvenska riksdaler.Öh… vid närmare eftertanke så kanske inte detta är riktigt vad Åkesson klarar av. Vi talde ju faktiskt om ett fordon för män med pondus, intelligens, karisma och integritet. Priset lär dock inte vara några problem för Åkesson då han är riksdagens bäst betalde politiker. Förutom sitt riksdagsarvodet så betalar ju även partiet en fasligt massa pengar till honom. Nog den bäst betalade fascistledaren i Europa för tillfället.

Nåväl… låt oss istället titta på ett annat svensktillverkat fordon som mer bättre skulle passa Åkessons behov av historisk äktsvenskhet.


Cederholm!Sug på den Åkesson. Bara namnet låter härligt äktsvenskt.

”Bilen, som brukar kallas Cederholmaren, är ännu i körbart skick och den äldsta svensktillverkade ännu existerande bilen. Cederholm var en svensk biltillverkare, verksam i Ystad 1892–94. Bröderna Anders (1858-1925) och Jöns Cederholm (1855-1925) byggde två ångbilar. Den första var mycket svårstyrd och slutade sina dagar mot en mur. Deras andra bil var bättre när det gällde styrningen, den hade dessutom differential vilket den första saknade.”


Det här måste absolut vara bilen som Åkesson bör ratta, inte bara är den byggd i Skåne, den är även ångdriven vilket borde passa bra med partiets miljöprofil.


Men vänta nu här lite!? Ja just det! Sverigedemokraterna, som det enfrågeparti det är, saknar ju miljöprofil. De är ju anti-miljövänliga, vilket de ständigt bevisar genom att hoppa på Miljöpartiet titt som tätt.


Det är bara att inse faktum, inte ens vi på Slutpixlat lyckas med att hitta ett fordon som passar Åkessons politiska profil. Han får väl åka omkring i sin Skoda Octavia från 2000 om han nu inte hellre föredrar sin tysktillverkade Audi A4 B8 från 2010. Något säger oss dock att Åkesson helst föredrar det sistnämnda fordonet, då vissa tysktillverkade produkter tycks ligga honom varmt om hjärtat, speciellt en produkt som producerades i det Stortyska riket (Großdeutsches Reich) mellan 1919 o 1945 ligger ju som grund, inte enbart för Åkesson själv, utan hela det Sverigedemokratiska partiet.


Men vänta nu här lite!


Åkesson! Vi har hittat ditt perfekta fordon! Passar dessutom utmärkt som partifordon för samtliga SD:are då det är både instabilt, enformigt och synnerligen opålitligt vid de retoriska cirkusnummer som SD ständigt försöker sig på.Förövrigt så borde väl läsning av SD-Kuriren också vara förbjuden, likt mobiltelefoni nu är, vid framförande av fordon. Det finns ju naturligtvis handsfree om man så vill ha, men vad kan vara mer hand- och huvudlöst än en Sverigedemokrat på en enhjuling?

Curt Latinosson för Slutpixlat