3 dec. 2013

Massinvandringens fel att skolan blivit sämre!

Beskedet att svenska skolornas resultat i Pisa- undersökningen blir allt sämre, har väckt kraftiga reaktioner.

Och den som vanligt överreagerar kraftigast är Dispatch Internationals chefredaktör Ingrid Carlqvist, som i en ledarartikel i DI, naturligtvis som den ”superjournalist” hon anser sig själv vara med en ”klar insikt” i allt mellan himmel och jord, vet både orsaken på problemet och har en lösningen på problemet:


”Stoppa massinvandringen, återgå till katederundervisning, ge betyg från första klass och återinför disciplin i klassrummet.”


”När min styvdotter gick på högstadiet frågade hon en dag: ”Varför är vi så mycket sämre än ni var när du gick i skolan? Vi är väl inte dummare än ni?”


Svaret är både ja och nej. Att IQ-nivån skulle ha sjunkit så drastiskt på en generation är svårt att föreställa sig, men massinvandringen har fört med sig ett stort antal elever med lägre genomsnitts-IQ än svenska elever har.


Om man till detta lägger att många skolor har ett stort antal elever från lättkränkta hederskulturer, kan resultatet inte bli annat än katastrofalt.”


Slutpixlat tänker inte vidare kommentera Carlqvist utspel, då det är klart under genomsnitts-IQ och då hon nu i stort sett likt Sverigedemokraterna gör, skyller alla problem i det svenska samhället på ”massinvandringen”.


Slutpixlat vill bara upplysa om vilka paranoida rättshaverister som verkligen finns där ute och göra denna bildjämförelse. "Wicked Witch." 
UPPDATERAT:
 
Och när man inte trodde att det kunde bli värre från Wicked Witch sida:


Förräderi mot de svenska skoleleverna!?

Raffia Wall för Slutpixlat