16 dec. 2013

Naziknäppgökarna i SMR vädrar morgonluft i SD:s fotspår.

Efter gårdagens händelse då en grupp högerextremister från den nazistiska våldsrörelsen Svenska motståndsrörelsen brutalt attackerade en fredlig antirasistisk manifestation i Kärrtorp, så kan man naturligtvis ställa sig flera frågor till varför det blev så här.

Saken har stötts och blötts i diverse artiklar i dagspressen och ett antal slutsatser om varför det som hände igår har också dragits.


Men sammantaget efter att ha läst igenom diverse artiklar om händelsen så framstår en sak mycket tydligt.


Näst intill alla artikelförfattare hittar en gemensam beröringspunkt i sina artiklar som grundläggande orsak till varför det som hände i Kärrtorp hände.


Och den beröringspunkten heter ”Sverigedemokraterna”.


Vi har tyvärr i det här landet ett främlingsfientligt och rasistiskt parti med sina rötter i den fascistiska rörelsen som genom sitt uttalade hat gentemot invandrare och flyktingar givit legitimitet åt andra fascistiska grupperingar att agera.


Räcker med att titta på de senaste avslöjandena om SD politiker som gjort diverse vidriga och hatiska uttalanden i de lika vidriga och hatiska rasistsajterna Avpixlat, Exponerat och Fria Tider så förstår man att Sverigedemokraterna egentligen är av samma skrot och korn som de som tillhör SvP och SMR.


De använder sig av samma retorik gentemot sina motståndare där de alltid kallar dem för antingen saker som PK-patrask, svenskfientliga eller diverse andra liknande nedsättande ord,  och gärna då med tillägget vänster. För alla de här tre fascistgrupperingarna har en gemensam fiende, och den fienden finns i deras värld alltid vänster ut i politiken.


Vad som skiljer SD, SvP och SMR åt är egentligen enbart av det kosmetiska slaget.


Medans Sverigedemokraterna klär sig i kostym och lågskor och försöker polera sin retoriska fasad i tron om att deras grundideologi inte ska lysa igen allt för mycket, så försöker deras fascistbröder i SvP göra likadant, dock med den skillnaden att här är retoriken hårdare och de rena våldstendenserna finns fortfarande kvar.

 
SMR däremot hycklar inte om att de är nazister och klär sig gärna i marschkängor, brukar övervåld och tar emellanåt livet av folk.


Sverigedemokraterna, Svenskarnas parti och Svenska motståndsrörelsen är enbart olika nyanser av brunt.


Tyvärr är det så att Sverigedemokraterna genom sin främlingsfientliga och rasistiska hatretorik nu banar väg för det mer våldsbenägna högerextrema klientelet som tycker att nu är det slutsnackat, låt oss med våld agera.


En farlig samhällsutveckling som tyvärr verkar ha tagit både politiker och polis på sängen då de så uppenbart missat den utveckling som skett inom de högerextrema kretsarna de senaste åren. Och detta trots upprepade varningssignaler från antirasistiska organisationer.


Dags att vakna nu innan vi har ett nytt Utöya på svensk mark. Dags att visa fascisterna att vi inte tolererar deras odemokratiska metoder. Dags att avpollettera den fascistiska trojkan.


 
Raffina Wall för Slutpixlat