6 dec. 2013

Thoralf Alfsson om Jonas Sjöstedt! ”Vilken vidrig lögnare!”


En folkvald riksdagsman som kallar sin politiske motståndare för en ”Vidrig lögnare” och säger att han blir spyfärdig när han hör denne, vad har han i riksdagen att göra överhuvudtaget?

Ja så uttrycker sig den Sverigedemokratiske riksdagsmannen för SD, Thoralf Alfsson i en artikel med rubriken, ”Vilken vidrig lögnare”, på sin blogg efter att han lyssnat på debatten mellan Jimmie Åkesson och Vänsterpartiets Jonas Sjöstedt i ”Bar och Politik.”


Och man måste då ställa sig frågan om verkligen Thoralf Alfsson är en värdig representant för sitt parti i riksdagen? Inte bara utrycker han sitt hat gentemot Sjöstedt genom att kalla honom för en vidrig lögnare, han kallar även Sjöstedt för en smutsig och falsk partiledare!?


”Jonas Sjöstedt är en smutsig och falsk partiledare till skillnad mot Jimmie Åkesson som håller sig till sanningen och fakta. Har man inget annat att komma med borde man stänga igen sin stora trut!”


Ja du Alfsson, du kanske skulle föregå med gott exempel då, och vara tyst! För du har absolut inget att komma med förutom hat.


För att föra ned debattnivån till sandlådenivå har du nu verkligen lyckats med. För det är väl dit hän ni Sverigedemokrater vill ha den när era argument tryter.


Att ni nedvärdera era politiska motståndare på detta sätt är inget annat än ett skamfullt beteende som vi inte tidigare sett framföras i den svenska politiken. Och det hör definitivt inte hemma i debatten överhuvudtaget.


Men som det skammens parti som du tillhör så är det inte förvånande att du nu retoriskt lägger dig i Avpixlat klass.


Visa att du är en man Thoralf Alfsson och be omedelbart Jonas Sjöstedt om ursäkt för ditt påhopp! Om inte, så förlorar du den lilla trovärdighet du har kvar som politiker.


För ingen politiker i Sveriges riksdag förtjänar att bli kallad ”Vidrig lögnare, smutsig eller falsk” enbart för att denne har en annan åsikt i en politisk fråga.


Thoralf Alfsson har då inte läst den "Kommunikationsplan 2014", som med stolthet presenterades av SD-ledaren Jimmie Åkesson förra hösten och bland annat behandlade hur man som Sverigedemokrat ska uppträda i de sociala medierna.

"Sverigedemokrater väljer sina ord med omsorg och använder ord som riskerar att tas emot med ilska eller upprördhet endast i mycket sällsynta fall, och då bara när sådana ord med säkerhet gagnar syftet och underlättar kommunikationen".

Om Alfsson nu mot förmodan läst kommunikationsplanen så har han nog gjort sin egen tolkning på denna då han omsorgsfullt mer frekvent, än sällsynt använder sig av ord som tas emot med ilska och upprördhet. 

Här är fler SD-toppar som borde läsa kommunikationsplanen. Nyheter24 

Curt Latinosson för Slutpixlat