12 jan. 2014

Dubbel STORMVARNING utfärdas! Varning för Carlqvist och Ryba!


Slutpixlat måste tyvärr utfärda ett par varning av det alvarligare slaget. Det bedrägliga lugn som de senaste veckorna infunnit sig, framförallt på Twitter, verkar i morgon vara över.

För enligt uppgifter från den islamofoba hat- och rasistsajten Dispatch International så återvänder i morgon den skandalomsusade chefredaktören för DI, Ingrid Carlqvist till Sverige.


Enligt DI själva så har hon och DI:s andre chefredaktör Hedegaard varit i Mellanöstern/Israel på en så kallad reportageresa.


Men enligt vad Slutpixlat fått reda på så var resan enbart en fråga om att tigga pengar för att kunna driva den islamofoba hat- och rasistsajten Dispatch International vidare då väldigt få i Sverige verkar vara intresserade av att på något sätt sponsra denna mycket rasistiska och mediokra blaska.


Den andra varningen gäller den polske äggkastande och knivhotande medborgaren Kamil Ryba, ni vet han som är ledare för den islamofoba stolleorganisationen Swedish Defence League. Han är uppenbarligen ilsken över att hans förtalsanmälan mot Expressen inte vunnit det minsta gehör hos Justitiekanslern som inte oväntat avslog hans begäran


Nu hotar han återigen att med kniv återvända till den nyhetsredaktion där han tidigare hotat att återvända med en kniv. Inte utan att man kan spåra en viss beslutsångest hos denne Ryba. Ägg eller kniv, ja det är frågan?Många påstår att både Carlqvist och Ryba är personer som är i stort behov av att få uppmärksamhet för sin egen figur och därför gör allt för att synas i rampljuset.

Något som de hittills lyckats med. Men om vi nu istället ignorerar dessa mediokra rasistiska och islamofoba figurer så försvinner ju också det de önskar mest av allt. 


Tron från dem själva att deras morbida och verklighetsfrämmande åsikter vinner något gehör hos allmänheten.

Slutpixlats förslag är helt enkelt att lämna dessa patetiska individer åt deras öde genom att inte bry sig om dem. Bojkotta dem helt enkelt. Skita i att gå in i diskussion med dem på de sociala medierna.


De kan ju få spy ut sitt hat mot invandrare tillsammans med sina likasinnade rasistiska och islamofoba stolpskott på de patetiska hat- och rasistsajterna som finns. För inget kan ju ändå övertyga dessa om hur fel de har, för när hatet väl har indoktrinerat dem så finns där tyvärr ingen återvändo för dem.


Och bästa sättet att kväsa dessa rasistiska islamofober är helt enkelt att ignorera dem.


För så länge de inte ränner in på en nyhetsredaktion och knivhugger folk till döds så är de egentligen ur ett nyhetsvärde tämligen ointressant patrask att ha att göra med.


Raffina Wall för Slutpixlat