10 jan. 2014

SVERIGELÖGNOKRATERNA!

INSÄNDARE:

Sverigedemokraterna borde ju byta namn. För det finns väl ingen som längre tror på att SD skulle vara ett demokratiskt parti. För i ett parti där främlingshatet, rasismen, islamofobin, homofobin och misogynin fritt får florera och där de inte drar sig för att ljuga så att det skall passa in i deras i grunden fascistiska ideologi, så är då inte SD ett parti man överhuvudtaget kan associerar med ett demokratiskt parti.

 
Sverigedemokraterna tycks allt mer indoktrinerade av sina egenhändigt komponerade lögner och sitt hat till dem som inte har samma morbida åsikter som dem själva. SD blir endast ihärdigt applåderat av sin egen pöbel i Avpixlats kommentarsfält som sväljer alla deras lögner och deras rasism som om allt de sade var rena sanningar.


Vilket också klart bevisar att de som sympatiserar med Sverigedemokraterna saknar en, men ack så viktig faktor när det kommer till ett parti av SD:s ”kaliber.”


Kritiskt tänkande!


Vid det här laget måste man anse att de som sympatiserar med SD är lallande fånar som tror att de problem vi har i Sverige löser sig bara man stoppar invandringen.


Det är därför SD sympatisörerna så lätt faller för SD:s enfrågepolitik som enbart går ut på att ställa dem mot oss. En enkelspårig politisk retorik som också bevisar att de som leder SD är precis lika lallande fånar som deras sympatisörer.


Dock farliga sådana då det uppenbarligen finns allt för många därute som saknar förmågan att genom kritiskt tänkande genomskåda det rasistiska bluffparti som Sverigedemokraterna är.


Nej Sverigedemokraterna borde byta namn och kalla sig för vad de egentligen är, Sverigelögnokraterna!


Edvin Nyrlén